Crimă oribilă în sectorul 4. Suspecţii sunt chiriaşii care l-ar fi omorât în bătaie pe proprietar

Ultima actualizare:

    Crima din sectorul 4 i-a îngrozit pe vecinii bărbatului foto: captură video Antena 3
Crima din sectorul 4 i-a îngrozit pe vecinii bărbatului foto: captură video Antena 3

O crimă odioasă a îngrozit locuitorii din sectorul 4. Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani au omorât un bărbat de 64 de ani. Victima era o persoană apropiată pe care cei trei o cunoşteau, fiind proprietarul casei în care suspecţii de crimă locuiau cu chirie.

Cei trei suspecţi în cazul bărbatului de 64 de ani găsit mort miercuri noaptea în locuinţa sa din sectorul 4 au fost reţinuţi, a anunţat vineri Poliţia Capitalei. Doi dintre aceştia, în vârstă de 19 ani, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe, iar cel de-al treilea, de 21 de ani, pentru omor. Cei trei tineri urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, anunţă Antena 3.

Filmul crimei din sectorul 4

Bărbatul ucis era proprietarul unei case din Sectorul 4, care ar fi fost a fost omorât în bătaie de foştii săi chiriaşi. Potrivit primelor date din anchetă, totul ar fi plecat de la faptul că cei trei tineri din Bacău care muncesc în Capitală în construcții, nu ar fi plătit chiria. Proprietarul casei le oprise buletinele, așa că în noaptea crimei cei trei tineri s-au întors la locuință pentru a-și recupera actele de identitate. Bărbatul a fost bătut și, în timpul altercației ar fi căzut pe gresie și s-ar fi lovit puternic la cap. În conflict au fost implicate mai multe persoane, una dintre ele fiind lovită în timp ce încerca să intervină între agresor şi victimă.

Crima scoate la iveală un mister vechi de trei ani

Crima recentă i-a condus pe anchetatori pe o altă pistă, aceea a dispariţiei concubinei brăbatului ucis, despre care nu se mai ştie nimic de trei ani.    

Femeia, o profesoară de muzică cochetă, a dispărut fără urmă. Vecinii se tem că femeia a fost la rândul ei victima unui asasinat. La fel ca în celebrul caz Caracal, spun că au simţit de multe ori miros de ars în zonă. Nimeni nu a anunţat oficial dispariţia femeii la poliţie. În lipsa ei, în casă au apărut mai mulţi chiriaşi. Pentru o cameră plăteau între 150 şi 180 de euro.

Citeşte şi:

Ce a spus femeia care a comandat moartea brutală a soţului italian după crimă

Crimele de la Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât intenționat pe Alexandra și Luiza. Detaliile ororilor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net