Accident dubios în zona Timpuri Noi din București. O mașină a fost găsită abandonata, cu roțile în sus

observatortv_ro.jpg

accident bucuresti, parc timpuri noi, audi cu rotile in sus, rasturnat, sofer
Autoturismul a fost găsit răsturnat (observatortv_ro)

Un autoturism Audi răsturanat într-un părculeț din zona Timpuri Noi! Așa a sunat un apel la 112 azi dimineață, iar polițiștii veniți la fața locului au misiunea să găsească persoana care se afla la volan.

 

Trecătorii care au traversat zona au rămas șocați: mașina era cu roțile în sus și nici urmă de șofer. Ba, mai mult, lipseau și plăcuțele de înmatriculare. Polițiștii au venit la fața locului, au făcut măsurători și au ridicat autoturismul cu ajutorul unei platforme.

Autoturismul, înmatriculat în Giurgiu

Se pare că șoferul a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un pom și un stâlp de iluminat și apoi s-a răsturnat pe spațiul verde.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că Audi-ul este înmatriculat în județul Giurgiu. ”Proprietarul a fost contactat și este așteptat la poliție să dea date despre cine conducea mașina în momentul accidentului. În cazul în care refuză să facă acest lucru, riscă între 9 și 20 puncte amendă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Poliției Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea.  

Cert este că e vorba de un accident fără victime, iar polițiștii trebuie să afle cine se afla la volan în momentul impactului.

Citește și:

https://www.click.ro/news/bucuresti/doua-accidente-mortale-bucuresti-victimele-sunt-pietoni

https://www.click.ro/news/bucuresti/accident-teribil-pe-soseaua-panduri-un-biciclist-murit-dupa-ce-s-lovit-de-un

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1