Accident teribil pe Şoseaua Panduri. Un biciclist a murit după ce s-a lovit de un autocamion

bicicleta-655x360.jpg

accident bicicleta
Un tânăr biciclist, de 21 de ani, şi-a pierdut viaţa în urma unui impact cu un autocamion

Un biciclist în vârstă de 21 de ani a murit pe 7 august, miercuri dimineaţă, după ce s-a ciocnit de un autocamion pe Şoseaua Panduri din Capitală. Traficul din zonă a fost restricţionat, informează Brigada Rutieră.

În jurul orei 09.10, pe Şoseaua Panduri din Capitală, pe sensul de mers către Răzoare, a avut loc un accident rutier între un autocamion şi un biciclist, în urma căruia biciclistul, în vârstă de 21 de ani a murit la faţa locului. Echipajul sosit la locul în care s-a produs accidentul nu a putut face nimic pentru a-i salva tânărului, iar la scurt timp, a fost constatat decesul acestuia.

„Este restricţionat traficul pe Şoseaua Panduri între Strada Prof. Doctor Baltazar şi Bulevadrul Geniului. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, informează Brigada Rutieră.

Poliţiştii l-au testat pe şoferul autocamionului cu alcooltestul, însă rezultatul a fost zero, dovada faptului că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Oamenii legii vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la producerea teribilului accident.

Loading...