Blestemul Playboy, episodul 9: Star Stowe, sugrumată cu sălbăticie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poveste sfâşietoare despre o fată frumoasă iubitoare de stele. Star Stowe a fost omorâtă prin strangulare în Florida, fără a putea să-şi împlinească visul de a ajunge o mare vedetă a dansului.

Pasionată de stelele de rock şi de corpurile celeste, Ellen Louise Stowe şi-a schimbat prenumele în Star, cuvânt care înseamnă "stea" în limba engleză. S-a născut la 19 martie 1956, în Little Rock, statul Arkansas.

Fascinată de cer, Ellen şi-a tatuat o stea albastră imediat sub linia bikinilor. S-a mutat la Los Angeles, cu ambiţia de a deveni o mare dansatoare, şi a pus ochii pe Playboy.   

Citeşte şi:        Blestemul Playboy, episodul 8: Dorothy Stratten        Blestemul Playboy, episodul 7: Jasmine Fiore        Blestemul Playboy, episodul 6: Jayne Mansfield        Blestemul

Playboy, episodul 5: Iepuraşul olandez        Blestemul

Playboy, episodul 4: Claudia  Jennings        Blestemul Playboy, episodul 3: Gail Stanton        Blestemul

Playboy, episodul 2: Elisa Rebeca Bridges        Blestemul

Playboy, episodul 1 - Anna Nicole Smith       A debutat în numărul din februarie 1977 al revistei Playboy

În timp ce se dezlănţuia în show-uri de striptease, a fost descoperită de mai-marii revistei. A apărut în numărul din februarie, în 1977, şi i-a fost deschisă calea spre lumea celebrităţilor.

simeon stalpnicul png

L-a cunoscut pe Elton John la o petrecere dată de Hugh Hefner. După o legătură eşuată cu basistul Gene Simmons de la trupa Kiss, Star s-a măritat cu Peter Maligo şi a avut un băiat.

Căsătoria nu a ţinut, iar Star s-a mutat la Fort Lauderdale, în 1986, să caute de lucru ca dansatoare exotică. A început să facă din nou striptease, să bea şi să se drogheze.

A ajuns chiar să se prostitueze şi, la 16 martie 1997, a fost găsită fără suflare în spatele unei farmacii. A fost ucisă prin strangulare, la fel ca o altă prostituată, în urmă cu câteva săptămâni.

Dar poliţia nu a reuşit să rezolve nici unul din cazuri. Criminalul misterios a rămas nepedepsit până acum. Cenuşa frumoasei Star a fost predată mamei sale.

S-a îndrăgostit de basistul de la Kiss

Star Stowe l-a cunoscut pe rockerul Gene Simmons de la trupa de heavy-metal Kiss în Las Vegas. S-au întâlnit întâmplător la unul din lifturile din Hotelul Sahara, unde acesta cânta.

simeon stalpnicul png

Star l-a adorat pe Gene şi l-a urmat în turnee. A pozat şi pentru coperta unui disc al trupei sale.

Simmons i-a promis că o va lansa ca dansatoare, dar nu a apucat. Nu se ştie de ce s-au despărţit. Star părea o adolescentă inocentă pe lângă rocker.

Destin tragic

Din paginile Playboy, în care a apărut în februarie, în 1977, Star Stowe a ajuns să se prostitueze pe străzile din Fort Lauderdale.

A cunoscut gloria şi strălucirea, fiind invitată la petrecerile selecte organizate de Hugh Hefner, unde a fost curtată de celebrităţi de la Hollywood.

Drogurile i-au curmat ascensiunea, aruncând-o în infernul vieţii de mizerie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net