Blestemul Playboy, episodul 5: Iepuraşul olandez, zbor frânt la 23 de ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O viaţă scurtă şi chinuită. Frumoasa Willy Rey a fost o stea strălucitoare din galaxia Playboy care a apus mult prea devreme, din cauza vieţii agitate şi a singurătăţii care a împins-o la moarte.

Willy Rey s-a născut la 25 august 1949 la Rotterdam, în Olanda. Numele ei adevărat era Wilhelmina Rietveld şi s-a mutat împreună cu părinţii la Vancouver (Columbia britanică a Canadei).

Micuţa Willy avea numai şase ani când a luat viaţa de la capăt ca emigrantă. S-a adaptat destul de repede, fiindcă era o fată frumoasă care atrăgea toate privirile, de îndată ce formele ei apetisante au început să se împlinească.

Cu aşa un fizic, era şi greu să se ţină de învăţătură. La terminarea liceului, a început o carieră de fotomodel şi a fost repede remarcată de şefii de la Playboy.

A devenit Iepuraşul lunii februarie în 1971, fiind fotografiată cu deosebit talent de Mario Casilli. Willy a trăit şi o bucurie unică în cariera ei.

Chipul său a împodobit certificatul de la bursă al Playboy Enterprises, cu prilejul primei listări a acestei companii, la 3 noiembrie 1971.

Documentul istoric poartă semnătura patronului Hugh Hefner şi a devenit extrem de popular şi greu de găsit.

Nu a avut nici un iubit

Willy Rey era o fată timidă despre care s-au aflat foarte puţine lucruri intime. Nu a reuşit să-şi facă un iubit stabil şi suferea imens din această cauză.

Muncea enorm şi i se părea că orice face nu are şanse de a se împlini. Într-o criză de nemulţumire de sine, ea a înghiţit un pumn de barbiturice care au ucis-o în chinuri.

"Dacă aş fi putut schimba ceva, aş fi făcut-o. Dacă nu m-aş teme de nesiguranţa din viitor, aş fi mai puţin tensionată şi mai încrezătoare", spunea ea cândva. După ce s-a sinucis, tatăl ei a mărturisit: "Muncea prea mult, se frământa prea mult şi era atât de singură".

A fost preferata tăticului Playboy

Născută sub semnul zodiacal al Fecioarei, Willy Rey uimea cu frumuseţea ei nordică şi în acelaşi timp exotică. Avea păr roşcat, ochi căprui, sâni voluptoşi, ajustaţi cu ajutorul bisturiului.

simeon stalpnicul png

Era o fată tandră, cu suflet mare şi pasională. Îi plăcea să se îmbrace numai în roz, dar nu a văzut niciodată lumea în această culoare.

A încheiat socotelile cu viaţa la 13 august 1971, cu aproape două săptămâni înainte de a împlini 24 de ani. Willy a fost preferata lui Hugh Hefner.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
image
actualitate.net
image
actualitate.net