Bercea Mondial: «Fratele meu mi-a violat fata!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, a depus plângere la poliţie împotriva fratelui său, Felix, acuzându-l că i-a violat fiica în vârstă de 17 ani.

Citeşte şi

Fiul lui Bercea Mondial a băgat o femeie în spital

Bercea Mondial acţionează ca Băhăian: recolează săraci şi îi face proprietarii caselor lui

Izaura Anghel (17 ani), fiica lui Bercea Mondial, povesteşte că, duminică, se afla în maşină cu nişte prieteni, când unchiul său, Gheorghe Anghel, supranumit Felix, le-a blocat calea.

„M-a scos cu forţa din maşină, m-a tras de păr şi m-a dus în pădurea din Drăgăneşti. Acolo m-a siluit şi m-a obligat să fac lucruri necurate", a spus Izaura. Când a aflat de cele petrecute, Bercea s-a dus direct la Poliţie, pentru a depune plângere.

„Fata mea era cuminte, nu cunoscuse bărbat. Mi-a nenorocit-o!", a izbucnit Sandu Anghel. Medicii legişti care au recoltat probe de la Izaura şi le-au trimis la IML spun că s-au constatat leziuni traumatice pe corpul fetei.

Potrivit poliţiştilor, s-au înregistrat plângeri împotriva lui Gheorghe Anghel, dar a celor doi fii ai săi, minori, care s-ar fi aflat cu el în momentul agresiunii. Ei sunt cercetaţi pentru lipsire de libertate şi tentativă de viol.

Cel acuzat spune că are alibi

Gheorghe Anghel, fratele lui Bercea, este şocat de acuzaţiile care i se aduc. El a spus că niciodată nu ar întreţine relaţii sexuale cu nepoata sa.

simeon stalpnicul png

„Eram la o judecată ţigănească în momentul când se zice că am făcut violul. Oare nu mai există femei pe lumea asta, decât fata lui frate-meu? Niciodată nu m-a tentat, că e un copil“, a spus Anghel, care este cercetat acum pentru viol.

Scandalurile dintre cei doi fraţi durează de câţiva ani de zile, ei războindu-se pe străzile din Slatina, din cauza unor imobile pe care şi le dispută.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net