Berbatov, cumpărat pe ciorapi şi bocanci

Citeste tot despre: 

Născut în Blagoevgrad, într-o familie de muncitori bulgari, Dimităr Berbatov a avut parte de o copilărie care putea să-i schimbe traseul din viaţa sportivă.

La trei ani şi jumătate, bătea mingea în curtea şcolii.

Şi pentru că familia lui nu avea bani suficienţi pentru procurarea unei mingi adevărate, micuţul Berbatov s-a apucat de fotbal cu o minge de baschet. Mai târziu, lucrurile s-au schimbat şi, din portarul talentat din primii ani de şcoală, el a devenit un dibaci un vârf de atac.

Mafia bulgărească a pus ochii pe Berbatov când fotbalistul era încă junior. El evolua pentru ŢSKA Sofia şi a fost răpit în timpul antrenamentului de oamenii lui Georgi Iliev, omul care conducea pe Levski Sofia.

Berbatov a fost salvat atunci de tatăl său, care a purtat negocieri cu mafioţii, în timp ce aceştia îl înghesuiau pe jucător într-un jeep. Până să ajungă o vedetă la fotbal, Berbatov a colecţionat icoane, influenţat fiind de unchiul său, care era preot.

El ajunsese să deţină la terminarea liceului nu mai puţin de 30 de tablouri cu sfinţi, îngeri şi poveşti din Biblie.

Berbatov a fost legitimat prima oară la Pirin Blagoevgrad. La 18 ani, el ajunsese deja vârful generaţiei sale şi ŢSKA Sofia a pus rapid ochii pe el.

Târgul a fost simplu: 20 de perechi de bocanci, jambiere şi 50 de juniori.

Aşa a fost cumpărat Berbatov, jucătorul care avea să fie vândut ceva mai târziu de Tottenham la Manchester United cu 30 de milioane de euro.

Verişoara şi-a schimbat numele

Verişoara lui Berbatov, o blondă de 19 ani, şi-a schimbat numele. Din Maria Hristova, ea a devenit Maria Berbatova, fata încercând să profite de numele jucătorului pentru a se lansa ca model.

Maria a avut chiar şi câteva apariţii nud în revistele insulare, descoperindu-se pentru a-l încuraja pe vărul ei în finala Champions League de anul trecut.

Amantul iubitei unui mafiot

Berbatov s-a confruntat cu probleme care au implicat şi mafia bulgărească în urmă cu doi ani, când şeful celui mai de temut clan din ţara vecină, Nicolai Stoilov, l-a bănuit pe jucător că ar avea o relaţie cu Nicoleta Lozanova, după ce mafiotul a găsit pe telefonul iubitei un mesaj compromiţător.

Lozanova n-a recunoscut niciodată vreo relaţie cu jucătorul.

Mai citeşte:

Berbatov, ameninţat cu răpirea familiei


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1