Berbatov, cumpărat pe ciorapi şi bocanci

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Născut în Blagoevgrad, într-o familie de muncitori bulgari, Dimităr Berbatov a avut parte de o copilărie care putea să-i schimbe traseul din viaţa sportivă.

La trei ani şi jumătate, bătea mingea în curtea şcolii.

Şi pentru că familia lui nu avea bani suficienţi pentru procurarea unei mingi adevărate, micuţul Berbatov s-a apucat de fotbal cu o minge de baschet. Mai târziu, lucrurile s-au schimbat şi, din portarul talentat din primii ani de şcoală, el a devenit un dibaci un vârf de atac.

Mafia bulgărească a pus ochii pe Berbatov când fotbalistul era încă junior. El evolua pentru ŢSKA Sofia şi a fost răpit în timpul antrenamentului de oamenii lui Georgi Iliev, omul care conducea pe Levski Sofia.

Berbatov a fost salvat atunci de tatăl său, care a purtat negocieri cu mafioţii, în timp ce aceştia îl înghesuiau pe jucător într-un jeep. Până să ajungă o vedetă la fotbal, Berbatov a colecţionat icoane, influenţat fiind de unchiul său, care era preot.

El ajunsese să deţină la terminarea liceului nu mai puţin de 30 de tablouri cu sfinţi, îngeri şi poveşti din Biblie.

Berbatov a fost legitimat prima oară la Pirin Blagoevgrad. La 18 ani, el ajunsese deja vârful generaţiei sale şi ŢSKA Sofia a pus rapid ochii pe el.

Târgul a fost simplu: 20 de perechi de bocanci, jambiere şi 50 de juniori.

Aşa a fost cumpărat Berbatov, jucătorul care avea să fie vândut ceva mai târziu de Tottenham la Manchester United cu 30 de milioane de euro.

Verişoara şi-a schimbat numele

Verişoara lui Berbatov, o blondă de 19 ani, şi-a schimbat numele. Din Maria Hristova, ea a devenit Maria Berbatova, fata încercând să profite de numele jucătorului pentru a se lansa ca model.

Maria a avut chiar şi câteva apariţii nud în revistele insulare, descoperindu-se pentru a-l încuraja pe vărul ei în finala Champions League de anul trecut.

simeon stalpnicul png

Amantul iubitei unui mafiot

Berbatov s-a confruntat cu probleme care au implicat şi mafia bulgărească în urmă cu doi ani, când şeful celui mai de temut clan din ţara vecină, Nicolai Stoilov, l-a bănuit pe jucător că ar avea o relaţie cu Nicoleta Lozanova, după ce mafiotul a găsit pe telefonul iubitei un mesaj compromiţător.

Lozanova n-a recunoscut niciodată vreo relaţie cu jucătorul.

Mai citeşte:

Berbatov, ameninţat cu răpirea familiei

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net