Berbatov, ameninţat cu răpirea familiei

Ultima actualizare:

    Berbatov
Berbatov

Dimitar Berbatov a primit un telefon terifiant din partea unor infractori care l-au anunțat că dacă nu le va plăti o jumătate de milion de euro îi va răpi soția și bebelușul Dea.

Mai citește:

Berbatov a devenit tatăl unei fetiţe

Mafioții l-au speriat așa de tare pe Berba încât acesta a fugit imediat din Bulgaria, cu familie cu tot, după ce a căzut la înțelegere cu acei criminali.

Sir Alex Ferguson a intervenit și el în această ecuație, punându-i la dispoziție un avion particular pentru a-i aduce în Anglia.

"Dimi e foarte ingrijorat pentru familia lui. Le-a promis bani vecinilor dacă observă ceva suspect pe lângă casa lui și cheamă poliția", a spus un amic de-al fotbalistului de la Manchester United.

Berbatov, care a fost răpit la 18 ani de un șef al unei grupări rivale, a fost la Sofia pentru câteva zile, alături de Elena și micuța Dea. Acum 10 zile, mama jucătorului, Margarita, a fost contactată de șeful mafioților pentru o amenințare.

E adevărat că internaționalul bulgar a negociat o înțelegere cu șefii mafioți, care au promis că vor lăsa în pace familia Berbatov.

Oficialii clubului Manchester United au decis să intensifice paza proprietății lui Berbatov din Manchester.

Pe când era tânără speranță la ȚSKA Sofia, Berba a fost răpit de mafioți care au vrut să-l forțeze să semneze cu un club rival, Levski Kjustendil. Dimitar a reușit atunci să dea un telefon tatălui său, Ivan, care a căzut la înțelegere cu infractorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net