Syda, diplomat la Paris fără vechime

Citeste tot despre: 

Bogdan Ionescu-Syda, viitorul soţ al Elenei Băsescu, a devenit peste noapte consilier economic la Ambasada României din Paris.

N-ar fi o problemă că a câştigat un concurs. Însă el a ocolit legea care nu îi dădea dreptul la o astfel de poziţie căci nu avea vechimea corespunzătoare.

Cel puţin 6 luni vechime în Ministerul Economiei, aceasta este condiţia pe care oricine trebuie să o îndeplinească, potrivit legii, pentru a se înscrie la un concurs pentru ocuparea unui post în străinătate.

Iubitul Elenei Băsescu s-a angajat însă în minister, potrivit relatărilor, undeva în jurul datei de 5 martie a.c. iar concursul pentru ocuparea postului de secretar economic III la Ambasada României din Paris a avut loc la nici o lună de la angajare, adică pe 22 martie.

Oficialii Ministerului Economiei nu au fost de găsit pentru a da lămuriri suplimentare pe acest subiect, însă a fost emis un comunicat de presă care nu aduce clarificari.

Regulamentul intern al ministerului prevede că, în vederea numirii la un post în exterior, personalul trebuie să aibă minimum 6 luni vechime.

De altfel, gurile rele spun că relaţiile dintre ministrul Videanu şi tatăl lui Syda sunt extrem de strânse.

Mai citeşte:

Iubitul Elenei Băsescu, secretar economic la Paris

Elena Băsescu se face de râs în intervenţiile din PE

Eba se încurcă şi-n cifre, şi-n litere

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1