SENZAŢIONAL! Bianca a filmat-o pe Lavinia goală la duş - VIDEO

Citeste tot despre: 

Click! a intrat, ieri, în posesia unor filmuleţe compromiţătoare care v-o arată pe Bianca Drăguşanu aşa cum nu aţi mai văzut-o niciodată! Asistenta lui Dan Capatos are acasă o cu totul altă faţă: şi-a filmat prietena, pe Lavinia, goală şi ameţită la duş, a dansat de mama focului pe manele şi a rupt patul atunci când Cristea a dat gol.

CITEŞTE ŞI

Bianca despre cum a filmat-o pe Lavinia goală la duş - VIDEO

Celebrele înregistrări video compromiţătoare cu care Bianca şi Lavinia se tot ameninţau, săptămâna trecută, când s-au bălăcărit în direct la emisiunea lui Dan Capatos, au ajuns, ieri, în posesia Click!

EXCLUSIV! Uite cum se bucură Bianca atunci când dă gol Cristea! VIDEO

Acestea ni le arată pe cele două foste prietene în vremurile lor bune, când împărţeau acelaşi apartament şi erau partenere de nebunii.

Asistenta lui Dan Capatos îşi dă masca jos acasă, unde este practic de nerecunoscut, comportamentul ei fiind schimbat la 180 de grade faţă de cel cu care ne-a obişnuit pe sticlă! Bianca şi Lavinia s-au filmat una pe alta în ipostaze incredibile, la hotel, în apartamentul Biancăi de pe Şoseaua Nordului, unde cele două au locuit împreună timp de un an de zile, în maşină sau la chefuri cu manelişti.

Bianca şi Lavinia în maşină


Sosite dimineaţa din club în camera de hotel, Bianca a surprins-o pe Lavinia goală-puşcă la duş. În timp ce Lavinia ţipa ca din gură de şarpe la contactul cu apa rece, Bianca i-a aruncat-o drept în faţă: "Aşa-ţi trebuie dacă bei ca scroafa!" Puse mai mereu pe şotii, fetele nu se potoleau nici în maşină, unde ori îşi puneau măşti ca în filmele horror pe faţă pentru a speria trecătorii, ori urlau cât le ţineau bojocii atunci când ploaia le pătrundea în decapotabilă. "Mi s-au udat şi chiloţii!", ţipa asistenta lui Dan Capatos.

Chefurile cu manelişti se numărau şi ele printre locurile de distracţie preferate ale celor două foste amice, Bianca fiind specialistă la datul din buric.

Bianca despre prietena ei: "Bea 7 zile din 7" - VIDEO

Bianca a rupt-o cu cea mai bună prietenă! Află de ce!

Bote: "Bianca e singura femeie care a reuşit să mă umilească"

Bianca şi-a filmat prietena goală


Bianca Drăguşanu (28 de ani) şi Lavinia Ciută (20 de ani) s-au împrietenit la cataramă în urmă cu câţiva ani. La începutul anului trecut, Bianca a luat-o pe Lavinia să locuiască împreună cu ea în apartamentul de pe Şoseaua Nordului, pe care i-l plătea atunci Botezatu.

Vezi şi:

Adrian Cristea a convins-o pe Bianca Drăguşanu să-i devină mireasă!

După ce l-a sărutat pasional, Bianca l-a cerut de soţ pe Bendeac- VIDEO

Cristea, mai suporţi? Botezatu o salută pe Bianca: «Bună, iubire!» - VIDEO

Săptămâna trecută, "lanţul de iubire" dintre cele două prietene s-a rupt. Bianca a fost la Londra să o viziteze pe Lavinia, însă aceasta a tratat-o cu dosul. Bianca a dezvăluit, săptămâna trecută, în direct la Capatos, că există înregistrări compromiţătoare cu Lavinia în ipostaze jenante.

Click! prezintă în exclusivitate filmul pe care Bianca i l-a făcut la duş Laviniei, care încerca să scape astfel de mahmureală.

Bianca Drăguşanu a filmat-o pe Lavinia în timp ce face duş. "Bei ca scroafa", i-a spus vedeta Antenei 1 prietenei sale de atunci.

Lavinia, goală la duş

Lavinia: Vai, ce rece e! Vai! Nu mai filma, Bianca!

Bianca: Nu mai zbiera!

Lavinia: E rece!

Bianca: Nu mai urla că te bat! Pe silent!

Lavinia: Mă baţi? MĂ BAŢI??????

Bianca: Lavinia, te bat! Pe silent! Aşa îţi trebuie dacă bei ca o scroafă! Şi asta te trezeşte? Eşti trează?

Lavinia (iese de la duş): Da...nu m-am trezit deloc. Vai, ce cald e.

Bianca: Gata, acum eşti trează?.

Lavinia: Trează pe mă-sa! Nu mai filma că-s beată!

Bianca: Tu, nu mai urla că te bat. Zici că eşti aia din filmul Exorcismul sau Exorcizarea. Tu, proasto, nu-mi lua prosopul că te sparg la bot!

Lavinia: Doamne , frig e! Lasă că ceri mâine 10 prosoape! Ai avut dreptate, sunt o proastă!

Citeşte şi:

Cătălin Botezatu: «Bianca Drăguşanu e o divă»

Bianca a picat la aşternut: «Cristea e pieptul cald pe care pun capul seara!»

Bianca: «Cristea nu stăpâneşte tehnica seducţiei precum Botezatu»

Bianca Drăguşanu se dezbracă pentru 20.000 de euro în Playboy

Bianca şi-a dresat câinii! Uite ce ştiu să facă

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1