Negru câştigă 15.000 € pe lună din imobiliare!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Dan Negru se poate pensiona încă de pe acum, căci veniturile provenite din închirierea spaţiilor comerciale îi pot asigura un trai liniştit până la adânci bătrâneţi. Noua clădire de birouri îi aduce lunar peste 15.000 de euro.

Nu s-a mulţumit niciodată să trăiască din salariu, aşa că Dan s-a apucat în urmă cu câţiva ani de construit spaţii comerciale.

Dan Negru a negociat la sânge fiecare contract, iar profitul nu l-a pus la bancă, ci a preferat să-l reinvestească pentru a spori afacerea. Vara trecută, pe o căldură ce depăşea lesne 40 de grade Celsius, fotoreporterii Click! l-au surprins în timp ce supraveghea pe schele lucrările centrului comercial situat aproape de Mall Vitan.

Cum timpul îl costa bani grei, vedeta Antenei 1 a stat cu gura pe muncitori pentru a finaliza lucrarea cât mai repede. Acum, clădirea cu două etaje, care i-a tocat vedetei în jur de 500.000 de euro, este pregătită pentru a-şi primi chiriaşii, reprezentanţi ai unor firme importante.

Pe vreme de criză, Dan a lăsat un pic la preţ, aşa că cere doar 12 euro pe metru pătrat. La o suprafaţă de 1300 de metri pătraţi, Negru poate câştiga lesne lunar importanta sumă de 15.600 de euro.

Pe lângă acest imobil care îi rotunjeşte considerabil veniturile, vedeta mai face bani şi din închirieri de apartamente, pe care le-a cumpărat în centrul Bucureştiului, dar şi în Timişoara, oraşul lui natal.

Strânge bani pentru fetiţa lui, Ioana

Dan Negru este recunoscut printre vedete ca fiind foarte strâns la pungă. Acum, el este cu adevărat îndreptăţit să fie strângător, întrucât are şi un moştenitor: Dara Ioana, născută la jumătatea lunii februarie.

Prezentatorul tv îşi iubeşte fetiţa ca pe ochii din cap, iar în weekenduri, când pleacă la Chişinău, îşi disperă soţia cu telefoanele, să întrebe ce face bebeluşul.

Oricum, el nu are de ce să-şi facă griji, pentru că mama şi soacra lui sunt în permanenţă lângă micuţă şi s-au luat la întrecere pentru titlul de "cea mai iubitoare bunică".

Citeşte şi:

Dan Negru: "Bucureştiul şi miticii au 100 de ani în urma timişorenilor"

Dan Negru: «Fetiţa mea ţipă mai tare ca mine!»

Dan Negru ţine un curs la Facultatea de Jurnalism

Dan Negru a pornit alarmele în supermarket


Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul