Dan Negru: "Bucureştiul şi miticii au 100 de ani în urma timişorenilor"

Ultima actualizare:

“Star Factory e un format pe care-l prezint în direct, în fiecare weekend, în Moldova. Pe lângă asta am şi niste cursuri de predat la Facultatea de Jurnalistică din Bucureşti. Abia am timp să-mi văd fetiţa, Dara, crescând. Din păcate, din cauza programului am fost nevoit să reduc şi drumurile spre Timişoara. Dar aştept vara, cu vacanţele ei”, a declarat Dan Negru pentru Adevărul.

Îndrăgitul prezentator de abia mai are timp să ajungă acasă la Timişoara, unde locuiesc părinţii lui, are prieteni şi rude.

Negru recunoaşte că deşi are deja zece ani de Bucureşti, nu a reuşit să îi înţeleagă pe cei din capital.

După 10 ani de miticizare, nici în ziua de azi nu reuşesc să-i înteleg, nu le înteleg agitaţia, aroganţa, nervii, de asta revin des în lumea normală, la Timişoara. Am plecat la Bucureşti nevoit, din păcate televiziune de performanţă nu se poate face încă la Timişoara, dar mă amăgesc gândindu-mă că şi D'Artagnan când a vrut să se facă muschetar a plecat la Bucureşti”, a mai spus Dan Negru.

Ca civilizaţie, ca oameni, Bucureştiul, miticii, au 100 de ani în urma noastră, a timişorenilor. Ei încă sunt în epoca fanariotă dacă e să vorbim de civilizatie. Atunci când treci de Valea Oltului miroase a Viena, se schimbă lumea”, a mai spus prezentatorul.

Citeşte în adevărul.ro ce a făcut Dan Negru cu banii câştigaţi în televiziune

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net