Năstase, îţi redecorezi casa pentru Brigitte?

Citeste tot despre: 

Nici nu s-a mutat bine cu Brigitte Sfăt, şi iată că Năstase a început reamenajările vilei din Dorobanţi. Ilie pare pregătit pentru o nouă viaţă de cuplu şi, de dragul partenerei, a hotărât să schimbe ambientul creat de Amalia, fosta soţie.

Ilie Năstase a divorţat pe neaşteptat, dar discret şi nu a ascuns faptul că este dispus să-şi întemeieze o nouă familie.

Se pare că acest moment a venit mai repede decât s-ar fi aşteptat, căci relaţia cu timişoreanca Brigitte Sfăt (foto stânga) este din ce în ce mai serioasă.

De vinerea trecută, fosta vedetă Playboy s-a mutat în vila lui, din Dorobanţi, iar Ilie a dat startul reamenajărilor casei.

Joi după-amiază, Năstase a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce căra, împreună cu un muncitor, o serie de tablouri, pe care le-a încărcat într-o dubă.

Multe dintre acestea sunt amintiri de la Roland Garros, fotografii cu el şi cu alţi colegi, din timpul meciurilor.


Citeşte şi:

«Ia 1.000.000 € şi dă-mi copilul»

«Soţul vrea să mă despartă de Ilie!»

EXCLUSIV Cum se distrează Ilie Năstase şi noua lui iubită Brigitte Sfăt, la Paris

EXCLUSIV! Brigitte Sfăt i-a căzut la aşternut lui Năstase după o lună

După ce au terminat de strâns, fostul tenisman a rămas acasă, iar muncitorul a plecat spre zona Lacul Tei, unde a depozitat toată „marfa".

Ilie şi Brigitte formează un cuplu de patru luni şi se pare că acum au hotărât să renunţe la vizitele de weekend şi să petreacă mai mult timp împreună.

Semn că s-au obişnuit deja cu activităţile casnice, ei şi-au petrecut toată după-amiaza de miercuri la mall, la magazin şi saloane de înfrumuseţare.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1