EXCLUSIV Cum se distrează Ilie Năstase şi noua lui iubită Brigitte Sfăt, la Paris

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adevărul de Seară Timişoara a aflat toate detaliile "vacanţei de miere" pe care o petrec în Franţa Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt. Cei doi au ajuns şi la Paris, unde au făcut mai multe fotografii. Reporterii Adevărul de Seară Timişoara au intrat în posesia fotografiilor cu cei doi îndrăgostiţi. Milionarul Năstase este foarte fericit în compania fostei infractoare Playboy Brigitte Sfăt.

Citeşte şi:

Alice Martinov: «Sper că Ilie Năstase n-o să cadă în plasa deţinutei Playboy»

ILIE NĂSTASE a agăţat-o prin SMS pe «deţinuta Playboy»

Soţul «deţinutei Playboy», Brigitte Sfăt: «Întâi să divorţeze, apoi să se laude că e cu Ilie Năstase»

Cine sunt fraţii interlopi Torj, soţul şi cumnatul amantei lui Ilie Năstase?

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au petrecut o vacanţă de vis la Paris şi pe Coasta de Azur. Cei doi îndrăgostiţi au plecat în Franţa pentru a petrece împreună ziua de naştere a fostului mare tensimen, care a împlinit 64 de ani, luni, 19 iulie. După o scurtă perioadă petrecută la Paris, unde Ilie Năstase deţine un apartament de lux, cei doi amorezi, însoţiţi şi de alţi câţiva prieteni, au plecat la Nisa. Aceştia au petrecut pe Costa de Azur şi de Sf. Ilie.

Vor să plece în AmericaNăstase şi-a obişnuit deja iubita cu excursii în străinătate, după ce cuplul a petrecut momente intime în Germania, Austria şi Italia. Pentru această săptămână, fostul tenismen a pregătit o nouă surpriză: o vacanţă la Paris şi pe Coasta de Azur

Surse apropiate celor doi susţin că „Nasty” şi Brigitte urmează să se mute în Statele Unite ale Americii, pentru a scăpa de gura cârcotaşilor din ţară.

"Am văzut-o pentru prima dată la acea emisiune. După emisiune am aflat numărul ei şi i-am trimis un SMS prin care am spus că vreau să o ajut în problema legată de acea casă. Am ştiut înainte să o caut cine este. La Acces Direct s-a vorbit despre ea. Nu mă interesează trecutul ei. Nu putem trăi din amintiri. Ştiu că a făcut puşcărie nevinovată. Multă lume păţeşte aşa ceva în România”, a declarat Ilie Năstase, despre nou lui iubită.

Vezi aici GALERIE FOTO cu Ilie Năstase şi vedeta Playboy, în Timişoara!

Telefoanele de la Ilie au venit într-un moment greu al vieţii mele. Eu cu soţul meu nu mai aveam nicio relaţie. Eram deja în proces de divorţ. Şi am avut foarte multe probleme. La început mi-a fost teamă să mă văd cu el, mai ales după ce am aflat vârsta lui. Dar arată foarte bine”, a declarat Brigitte Sfăt.

Urmăreşte timisoara.adevarul.ro pentru a afla toate detaliile despre "vacanţa de miere" a celor doi şi pentru a vedea GALERIE FOTO de la Paris!

Citeşte şi:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
gustav klimt jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net