FOTO- Vica Blochina, în braţele unui miliardar turc!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ce bărbat ar putea să-i reziste farmecelor Vicăi Blochina? Este tânără, frumoasă, celebră şi extrem de curtată! Fosta iubită a selecţionerului Victor Piţurcă i-a căzut cu tronc unui potent om de afaceri turc, Armagan Ozgorkey, deţinătorul unui imperiu în industria alimentară şi a băuturilor răcoritoare şi alcoolice.

Povestea sună aşa: a văzut-o, a plăcut-o şi acum încearcă să o cucerească prin orice mijloace. Vica Blochina i-a pus inima pe jar unui miliardar turc, Armagan Ozgorkey. Bărbatul - aflat în topul celor mai bogaţi oameni din „Ţara Semilunei"- este singur şi foarte îndrăgostit de fosta iubită a selecţionerului Victor Piţucă. În Turcia, Armagan a apărut pe lista celor mai râvniţi burlaci: este preşedintele Özgörkey Holding A.Ş, managerul comercial Coca-Cola pe zona mediteraneană, preşedintele Efes Beverage Group pentru Europa de Est şi, nu în ultimul rând, consul onorific al României în Antalya.

Armagan Ozgorkey, 51 de ani, este printre primii 10 miliardari turci


Cu funcţiile nu a încercat să o impresioneze pe Vica, însă a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i atrage atenţia alt­­fel. Cadouri scumpe, vacanţe luxoase şi zboruri cu avionul privat sunt doar câteva dintre metodele prin care Armagan a sperat să ajungă la inima Vicăi. Cel mai recent exemplu? O vizită-surpriză a afaceristului în România. S-a urcat în avionul privat, a decolat spre Bucureşti, a luat masa în România cu prezentatorea de la Antena 2, apoi, pentru ca ziua să nu se termine brusc, a invitat-o pe frumoasa blondă într-o „escapadă" de o zi la Istanbul. Zis şi făcut.

Fosta balerină a petrecut cu miliardarul un weekend de vis în Turcia

Vica s-a întors acasă cu avionul privat al lui Armagan


Au pornit la drum spre Turcia. La Istanbul au luat cina la un restaurant luxos pe Bosfor, apoi avionul i-a stat la dispoziţie fostei dansatoare din Lituania pentru a reveni acasă. Şi nu a fost prima dată când miliardarul turc a „furat-o" pe Vica din ţară. Sub pretextul unei cine romatice, a „răpit-o" câteva zile în Grecia, unde i-a făcut toate poftele.

După relaţia de iubire de 16 ani cu selecţionerul Victor Piţurcă, Vica nu a mai apărut la braţul altor bărbaţi. Secretoasă cu viaţa sa amoroasă, blondina nu a confirmat relaţia cu Armagan Ozgorkey. Dar nici nu a infirmat-o. „Ne cunoaştem, dar nu vreau să spun mai mult. Unele lucruri le ţin pentru mine. În orice caz, fac orice pentru ca iubitul meu să fie fericit şi încerc să-l surprind mereu: îl aştept cu un dans provocator, îmi ascund privirea sub o mască misterioasă", s-a limitat Vica să ne declare.

S-a iubit cu Victor Piţurcă 16 ani


Vica Blochina a avut o relaţie de lungă durată cu selecţionerul României, Victor Piţurcă. Din dragoste, cei doi au făcut un copil, Edan, acum în vârstă de şase ani. Iniţial, Piţurcă nu şi-a recunoscut băiatul, iar fosta dansatoare din Lituania l-a dat în judecată. După aproape doi ani de procese, Vica a avut câştig de cauză: l-a făcut pe antrenor să-şi recunoască, oficial, fiul, iar Piţurcă i-a plătit 50.000 de euro retroactiv pensie alimentară şi lunar achită pentru Edan 2.800 de euro pensie de întreţinere.


Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5