Vica Blochina: «Mereu i-am purtat noroc lui Piţurcă!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Talismane, amulete, superstiţii? Nimic! Doar un om care poartă noroc! Pentru Victor Piţurcă această persoană este Vica Blochina, fosta sa iubită şi femeia cu care se războieşte prin tribunale de doi ani. Când vine însă vorba de echipa naţională, lucrurile se schimbă radical, iar scandalurile se şterg cu buretele.

Piţurcă are parte de susţinerea unui om la care sigur nu se aştepta sau nu spera. Vica, marea lui iubire, este cu ochii pe el la meciurile naţionalei. Prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii" de la Antena 2 a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! faptul că ratează rar meciurile „tricolorilor": "Eu am învăţat cum stau lucrurile cu fotbalul de la Piţi. Nu pot spune că sunt la curent cu noutăţile de la echipele de club, pentru că nu mă interesează în mod deosebit, dar partidele naţionalei nu prea le pierd. Am emoţii când joacă naţionala, mai ales când îl văd pe Piţi".

Vica Blochina a “tremurat” 90 de minute pentru naţionala lui Piţurcă

simeon stalpnicul png

Frumoasa blondă este şi talismanul selecţionerului: "Să ştii că îi port noroc! Toate meciurile pe care le-am văzut, le-a câştigat. Eram sigură că o să bată şi Estonia şi că România va ajunge la baraj. Cu puţin noroc şi ambiţie, pentru că îl ştiu pe Piţi cât de ambiţios poate fi, echipa va trece şi de baraj şi va ajunge la Mondiale. Mi-aş dori tare mult asta şi pentru România, dar şi pentru Piţi".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net