FOTO Incredibil! Actriţa Alina Chivulescu, goală pe o saltea lângă un bărbat care nici n-o bagă în seamă

CLIIMA20140330_0049_1.jpg

Alina Chivulescu, goală în filmul «Selfie»

Alina Chivulescu le-a dat întotdeauna fiori colegilor din serialul "La bloc", după cum mărturisea Dragoş Moştenescu pentru Click! în urmă cu ceva vreme. Actriţa revine în atenţie cu o scenă de-a dreptul şocantă.

Alina Chivulescu apare goală, acoperită doar cu o pătură, lângă un bărbat dezbrăcat, pe o saltea în aer liber, în apropierea unui autobuz. Pare de necrezut şi aşa şi este.

Scena poate fi văzut în noul film "Selfie", regizat de Cristina Jacob şi produs de MediaPro Distribution. Alina Chivulescu îşi păstrează renumele de bombă sexy şi apare în ipostaze îndrăzneţe. Într-o altă scenă, personajul interpretat de ea îşi aranjează cu meticulozitate sânii.

"Selfie" va avea premiera în data de 9 mai, iar din distribuţie mai fac parte Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu, Nicoleta Luciu, Dan Chişu, Smiley, Alex Velea şi Mihaela Rădulescu.

Alina Chivulescu nu se află la prima experienţă cinematografică în care apare fără haine. La începuturile carierei, a jucat în filmul "Forbiden Zone: Alien Abduction" complet goală.

Alina Chivulescu, scene XXX! Dragoş Moştenescu: «Avea nişte ţâţe imperiale şi un c...r demn de luat acasă»