m.click.ro

top sombra

Alina Chivulescu, scene XXX! Dragoş Moştenescu: «Avea nişte ţâţe imperiale şi un c...r demn de luat acasă» VIDEO INTERZIS MINORILOR

Alina Chivulescu în filmul «Forbidden Zone: Alien Abduction»

Alina Chivulescu în filmul «Forbidden Zone: Alien Abduction»

Cu toţii ne aducem aminte de personajul Bela, interpretat de Alina Chivulescu, din serialul "La bloc". Toată lumea era vrăjită de fizicul ei, inclusiv colegii de platou de la Pro TV.

Nu e de mirare. În 1996, Alina Chivulescu a jucat la doar 22 de ani într-un film pentru adulţi, intitulat "Forbidden Zone: Alien Abduction". Imagini sexy, care ar înnebuni orice bărbat.

Dragoş Moştenescu: «Avea nişte ţâţe imperiale»

Actorul Dragoş Moştenescu, care l-a întruchipat pe Costel în sitcomul "La bloc", îşi aduce aminte de impresia pe care a făcut-o Alina Chivulescu tuturor celor care au lucrat la serial.

"Toate fetele din serial m-au atras şi când a intrat Bela în serial a fost "belită", nenică! I-am şi zis într-o zi că are nişte ţâţe imperiale şi un c...r demn de luat acasă", a declarat Moştenescu pentru Click.ro în urmă cu câteva luni.

"Într-o zi i-am spus că nu vreau să vină ea la mine acasă, ci să deşurubeze c...l şi să mi-l dea", a glumit atunci actorul.

În continuare vă invităm să urmăriţi scene din filmul devenit celebru la mai mult de un deceniu de la realizarea lui.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down