FOTO EXCLUSIV Columbeanu şi-a pierdut fetiţa în parc

Citeste tot despre: 

Irinel Columbeanu a trecut prin clipe de groază, vineri, când afaceristul şi-a pierdut fetiţa în parc. Panicat, Iri a certat-o pe bonă, reproşându-i că nu a stat cu ochii pe copilă. Femeia care are grijă de fetiţa lui Iri şi a Monicăi Gabor a izbucnit în lacrimi. În acel moment şi-a făcut apariţia şi fetiţa, de mână cu şoferul familiei.

Irinel Columbeanu a avut parte de o surpriză neplăcută, atunci când a ajuns într-un parc din Capitală, unde îl aşteptau Irinuca (6 ani şi 8 luni) şi bona acesteia. În timp ce afaceristul se îndrepta spre locul de joacă, şoferul familiei Columbeanu a preferat să rămână la maşină.
Ajuns la locul de joacă unde ştia că îl aşteaptă Irinuca şi bona ei, Irinel a găsit-o doar pe aceasta din urmă, iar de fetiţă nici urmă. Afaceristul şi-a dat seama că şi-a pierdut fetiţa şi a intrat în panică.

Irinel nu înţelege cum a fost posibil ca fetiţa să dispară de lângă bonă


Astfel, a început să o caute de zor pe micuţă, alături de femeia care trebuia să o supravegheze pe aceasta. Dar Irinuca nu era pe nicăieri. Când au văzut că nu o găsesc pe fetiţă, atât bona, cât şi Irinel au continuat să o caute şi mai panicaţi prin parc. În tot acest timp, milionarul şi-a vărsat nervii pe bonă, reproşându-i că nu a avut grijă de fetiţa lui. Speriată şi de faptul că aceasta a dispărut, dar şi de mustrările lui Iri, femeia a încercat să-i explice că se afla cu Irinuca la locul de joacă, iar când a anunţat-o pe fetiţă că vine tatăl ei, aceasta a luat-o imediat la fugă ca să-l întâmpine.

Cei doi se despart şi pleacă în căutarea Irinucăi


Aşa a dispărut Irinuca de lângă bonă, dându-le bătăi de cap şi clipe de spaimă, în egală măsură bonei şi afaceristului. Şi asta pentru că Irinuca şi Iri au luat-o pe alei diferite ale parcului şi nu s-au întâlnit. Abia după ce au căutat-o circa 10 minute, Irinuca şi-a făcut apariţia de mână cu şoferul familiei. Cu toate acestea, Irinel a continuat să o certe pe bonă, care s-a arătat vizibil afectată de acest incident. Lacrimile femeii nu l-au impresionat pe Iri. În ciuda acestor momente neplăcute, au mai rămas în parc, cei doi adulţi supravegând-o cu atenţie pe Irinuca. Afaceristul şi bona au însoţit-o pe fetiţă la toate locurile de joacă pe unde alerga copila.

După ce au recuperat-o, Irinel şi bona n-au mai scăpat fetiţa din ochi


Afaceristul a rămas fără apartamentele din Victoriei


Vremuri grele pentru Irinel Columbeanu! Fostul milionar a ajuns să fie executat silit, pentru că nu a reuşit să achite un credit în valoare de 3,5 milioane de euro, luat în 2007. Astfel că executorul judecătoresc îi va lua apartamentele, pe care afaceristul le deţine pe trei niveluri într-un bloc, situat lângă Guvern. Bunurile din vila de la Izvorani, dar şi 56 de terenuri din Ciolpani vor fi şi ele scoase la licitaţie.

Moni, la un pas să se mărite cu chinezul. Irinel e tot singur

Irinel Columbeanu a fost căsătorit 5 ani cu Monica Gabor, cu care are o fetiţă, Irina. Despărţirea lor a fost cu tam-tam, mărul discordiei fiind custodia fetiţei. Judecătorii au decis ca micuţa să rămână în grija tatălui, iar procesele s-au încheiat anul acesta, după doi ani de război. Moni a renunţat la luptă în schimbul promisiunii miliardarului că Irina va putea merge în vacanţe la ea, în America.

După divorţul de Iri, Moni şi-a refăcut viaţa peste Ocean, alături de Mr. Pink, un chinez bogat. Între timp, Irinel e foarte grijuliu cu fetiţa şi îşi face programul în funcţie de cel al micuţei. Afaceristul a fost surprins recent, de fotoreporterii Click!, împreună cu fiica sa, în timp ce o însoţea la Şcoala de Arte şi Bune Maniere. Probabil, Iri vrea ca fiica lui să fie un bun exemplu pentru cei din jur.