Irinel Columbeanu va fi executat silit pentru datorii?

Ultima actualizare:

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a avut zile mai bune. Acum, îl caută portăreii. La Târgu Cărbuneşti, primarul a cerut insolvenţa fabricii lui pentru o datorie mai veche la bugetul local.

Milionarul a uitat să plătească impozitele la primăria din Târgu Cărbuneşti. Acum, edilul oraşului cere insolvenţa fabricii pentru a recupera cele aproape 2 miliarde de lei vechi datorie, adică circa 50.000 de euro, informează romaniatv.net.

„S-a pus poprire pe toate conturile, este vorba de firma TurboCim care acum 5 - 6 ani avea vreo 200 de angajaţi. S-a demarat deja, de vreo 2 săptămâni, procedura de insolvenţă. Sunt nişte bani care vin la bugetul local”, a explicat Mihai Mazilu, primarul oraşului, potrivit România TV.

Localnicii din Târgu Cărbuneşti regretă închiderea fabricii. "Era foarte bine, şi soţia mea a lucrat acolo. Şi ar fi bine dacă ar veni înapoi", a spus unul dintre ei.

Fabrica de materiale de construcţii a fost înfiinţată în urmă cu aproape şase ani. Aceasta însă nu mai funcţionează din primăvara anului 2009 din cauza problemelor financiare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net