Cum arată prima mare iubire din viața lui Victor Slav

CLIIMA20140115_0122_1.jpg

Andreea Popescu a fost prima mare iubire a lui Slav, acum 13 ani. Frumoasa brunetă este acum căsătorită şi are doi copii

Înainte să fie cu Anda Adam şi Bianca Drăguşanu, Victor Slav a avut iubite cuminţi, „netunate" şi care nu purtau haine din latex. După ce a devenit vedetă, prezentatorului rubricii „Vremea", de la PRO Tv, i s-au schimbat şi gusturile în materie de femei.

Click! a găsit-o în urmă cu ceva timp pe marea lui iubire din adolescenţă. Andreea Popescu este o femeie frumoasă, naturală, cu care acesta s-a iubit mai bine de un an.

Pe  când avea doar 20 de ani şi era student la Construcţii, facultate pe care a abandonat-o la scurt timp pentru că nu-i plăcea, Victor Slav (36 de ani) s-a îndrăgostit nebuneşte de o fată, pe care a cunoscut-o prin intermediul prietenilor. Acum, Andreea Popescu este căsătorită, îndrăgostită de omul căruia i-a dăruit două fetiţe şi duce o viaţă frumoasă într-o vilă din Corbeanca, însă amintirile frumoase nu se pot şterge.

CLIIMA20140116_0018_1.jpg

Andreea Popescu

„Eram în primul an de facultate. Ştiu că l-am cunoscut printr-o colegă, ne-am cunoscut la o petrecere. Era un băiat drăguţ, atrăgea toate privirile. Ne-am întâlnit la mine acasă, unde ne-am strâns mai mulţi şi am  jucat cărţi. Eu am făcut primul pas, şi nu pentru că el ar fi fost prea timid, dar aşa s-a întâmplat. La ceva timp, am aflat că taţii noştri au fost colegi de serviciu, că bunicii noştri se cunoşteau", ne-a povestit Andreea Popescu. Lu­­crurile au avansat destul de repede, iar părinţii fetei l-au îndrăgit pe Slav imediat.

Victor Slav a format un cuplu cu Anda Adam timp de şase ani. Când toată lumea se aştepta ca cei doi să se căsătorească, ei s-au despărţit în toamna lui 2012

„Familia mea l-a iubit foarte mult, nu ştiu dacă ai lui m-au iubit la fel. Ştiţi cum sunt mamele de băieţi, mai posesive, iar el petrecea mult timp cu mine. Mergeam la câte un grătar cu el, cu sora lui şi cu un prieten cu care mergea la castinguri, Traian. Pe vremea aceea nu aveai multe posibilităţi de distracţie. Ştiu că erau în Bucureşti trei cluburi mari şi late, în care ne-am dus de trei sau patru ori, cât am fost împreună. Nici lui nu-i prea plăcea să iasă, nu-l încântau ieşirile", a spus ea.

Cu Bianca Drăguşanu, Victor s-a cuplat la începutullui 2013. Acum, au decis să divorţeze după escapada roşcatei la Paris cu fotbalistul Adrian Cristea

Relaţia lor devenise destul de serioasă, iar Victor i-a dăruit chiar şi un inel. „A fost o relaţie foarte serioasă şi intensă. Am primit un inel de ziua mea, dar fără vreo semnificaţie. Contrar aparenţelor, Victor este un bărbat de casă, un bărbat fidel, familist convins, sincer, loial. Un bărbat care îşi doreşte stabilitate şi căruia îi plac foarte mult copiii. Pe vremea aceea, o prietenă de-a mamei îşi lăsa nepoţelul la noi, iar Victor era bucuros când mergeam să-l plimbăm, să ne jucăm cu el. Tatăl lui, când a spus că este dedicat sută la sută într-o relaţie, avea dreptate. Singurul lui defect atunci era gelozia", a mai spus ea.

{C}

Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul, aşa că, după aproape un an şi jumătate de iubire, Andreea şi Victor s-au despărţit. „Eu am fost cea care am renunţat. Intervenise rutina. Probabil aveam nevoie să ne maturizam, eram prea mici şi cred că a fost şansa vieţii lui, căci dacă rămânea cu mine, nu ajungea ce este azi. La scurt timp a participat la «Vara ispitelor», iar partenera lui din show mi-a spus când ne-am întâlnit că-i vorbea des de mine", a mărturisit şatena. La câţiva ani, Victor s-a cuplat cu Anda, iar apoi s-a căsătorit cu Bianca.

„Eu am considerat că Anda era cea mai bună pentru el. E o femeie muncitoare, serioasă. Nu ştiu de ce s-au despărţit. Cred că a fost cam naiv când s-a însurat cu Bianca", a conchis aceasta.  

A slăbit, are cearcăne şi a albit!

Divorţul la doar trei luni de la nunta fastuoasă l-a cam pus „pe butuci” pe Victor Slav. Fotoreporterii Click! l-au surprins, ieri, pe prezentatorul ProTV mergând la sală, dornic probabil să mai repare din „stricăciunile” pe care necazurile cu soţia le-au lăsat pe trupul lui de invidiat.

Scandalurile cu Bianca l-au făcut pe Slav să piardă vreo trei kilograme, lucru pe care încearcă să-l mascheze cu nişte pantaloni mai largi. În plus, în părul lui negru au apărut mai multe fire albe, iar sub ochi şi-au făcut loc cearcăne adânci.

Citeşte şi:

Cum a reacţionat Victor când a văzut dovada că Bianca şi Cristea au vorbit înainte de nuntă

FOTO De la vestea divorţului, Bianca nu mai are somn! Ce a făcut în miez de noapte roşcata

EXCLUSIV În casa ei s-a refugiat Victor Slav! Acolo l-a bătut Bianca? Ce spun vecinii

«Deocamdată suntem soţ şi soţie» Victor Slav nu mai este convins că vrea să divorţeze

«S-a căsătorit cu banii, nu cu Victor Slav!» Cine o pune la colţ pe Bianca

 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1