Brianna îşi caută iubit prin Click!

Citeste tot despre: 

Dezamăgită de bărbaţii care i-au tăiat calea până acum, prinţesa Brianna Caradja a hotărât să se lase pe mâna noastră. Ea dă, cu acest prilej, sfoară în ţară, că se află în căutarea unui iubit.

Brianna a trecut prin trei căsnicii, una mai ciudată ca alta. Însă ultimul ei soţ, avocatul american Perry Zizzy, i-a pus capac, acesta dovedindu-se a fi interesat doar de rangul şi de ovulele ei. Singurul iubit care nu a dezamăgit-o a fost Irinel Columbeanu, pentru care a avut întotdeauna doar cuvinte de laudă: „Era manierat, bine crescut, atent. Dacă relaţia cu Iri nu a mai continuat a fost din vina mea", spune Brianna.

   Mai citeşte:
      Brianna Caradja, chemată la tribunal de amantul fostului soţ
      Scrisorile lui Stanca: Dragă Briana Caradja
      Brianna Caradja: «Iri sărută bine şi e viril»
      Brianna: «Regret că nu m-am măritat cu Iri»

Pentru că Sărbătorile de Iarnă bat la uşă, prinţesa îşi doreşte să aibă un suflet -pereche alături, motiv pentru care a apelat la ajutorul Click! Deşi Brianna face parte dintr-un neam de viţă nobilă, are studii superioare şi a trăit ani buni la Paris, iată că pretenţiile ei nu sunt deloc exagerate.

Nu-şi doreşte neapărat un bărbat cu diplome şi nici vârsta nu contează prea mult: „Am avut destule experienţe neplăcute cu bărbaţi care aveau facultăţi, aşa că acum nu mă interesează acest aspect. Mi-aş dori un bărbat simplu, manierat, care să ştie cum să se comporte cu o femeie. Nu contează dacă este din Bucureşti sau din provincie", spune ea. Doritorii pot trimite un e-mail pe adresa redacţiei ziarului Click!, redactie@click.ro, însoţit de o fotografie recentă, dar şi de date personale (vârstă, ocupaţie, copii, domiciliul, etc.)

Uite ce bărbat îşi doreşte!

-Cu sau fără studii superioare
-Manierat
-Nici prea bogat, dar nici prea sărac
-Nici frumos, dar nici urât
-Tandru
-Romantic
-Fără cazier