Brianna Caradja: «Iri sărută bine şi e viril»

Ultima actualizare:

La două zile după ce Click! a publicat în exclusivitate detaliile despre povestea de dragoste dintre miliardar şi prinţesă, iată că Brianna a prins curaj şi face noi dezvăluri. De data aceasta, mai incitante, din dormitor.

Pentru a le închide gura cârcotaşilor care susţin că Iri ar avea probleme cu potenţa, femeia cu sânge albastru sare în apărarea celui pe care, în urmă cu 14 ani, l-a iubit nebuneşte: "Zice lumea că Iri nu este un bărbat adevărat, însă lucrurile nu stau deloc aşa. Sărută foarte bine şi este viril. Nu contează înălţimea, şi cei mai mici de statură sunt buni la pat!".

Ea susţine că nu s-a lăsat uşor cucerită de farmecul lui Iri şi că au ajuns să devină un cuplu în adevăratul sens la cuvântului, abia după mai multe întâlniri: " Nu m-am culcat cu el din prima, că doar nu sunt o femeie uşoară. Pe vremea aia, bărbaţii erau mai galanţi, te invitau în oraş, la un restaurant sau la o plimbare, te cunoşteai mai bine, şi abia apoi lucrurile deveneau mai serioase. Oricum, Irinel a fost şi va rămâne un bărbat galant, cum puţini mai sunt în ziua de azi", ne-a mai spus Brianna.

Cât o priveşte pe Mariana Roşca, blonda lui Irinel, prinţesa a izbucnit în râs când a aflat că aceasta se laudă prin târg că miliardarul ar fi sărutat-o la subraţ: "El nu m-a pupat niciodată aşa, şi nici nu cred că ar fi putut să o facă, nu sunt genul, chiar mi-ar fi displăcut, dar depinde de femeie şi de conjunctură. Orice este posibil".

Nici dacă, la un moment dat, Irinel ar fi din nou un bărbat liber, Brianna nu s-ar mai întoarce în braţele acestuia: "Este prea târziu, ce a fost a fost. Oricum, eu am fost cea care a pus punct relaţiei. Dacă n-a mers atunci, cum să mai meargă după 14 ani?! O să aibă mereu un loc în inima mea, este un om de calitate şi cu suflet bun, dar nu cred în ciorba reîncălzită", a declarat ea, pentru Click!

«Moni nu are motive de supărare!»

După câteva relaţii eşuate, Irinel Columbeanu avea să renunţe la burlăciei în vara anului 2006, când i-a cerut mâna Monicăi Gabor, pe atunci un fotomodel în devenire. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Irina, în vârstă de aproape trei ani.

"Monica nu are de ce să se supere pe mine că am povestit despre relaţia cu Iri. Oricum, ea este doamna Columbeanu, iar povestea noastră s-a consumat pe vremea când ea avea doar opt ani. Este destul de inteligentă încât să-şi dea seama că nu are motive de gelozie", spune Brianna.

Din aceeaşi serie:

Brianna: «Am stat cu Iri în chirie, la Snagov»

Brianna: «Regret că nu m-am măritat cu Iri»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net