Anca Badiu e la dietă, dar se îndoapă cu prăjituri

Citeste tot despre: 

Anca Badiu se laudă că ţine dietă, dar nu se poate abţine de la dulciuri. Solista a fost surprinsă, joi după-amiază, de fotoreporterii Click! într-o cofetărie din zona Pieţa Victoriei.

Camuflată, vedeta spera să nu fie recunoscută. Înainte să intre în magazinul în care se comercializează tot felul de prăjituri, îngheţată şi produse de patiserie, Anca Badiu s-a asigurat că nu este urmărită.

Mai mult, ea a aruncat mai multe priviri în stânga şi în dreapta în incinta cofetăriei, parcă pentru a se asigura că nu o vede nimeni. Apoi, ea a cumpărat prăjituri şi, deşi a rămas să mănânce acolo, a muşcat dintr-o prăjitură imediat ce vânzătorul i-a înmânat produsele achiziţionate.

Cântăreaţa s-a îngrăşat după ce a făcut tratament cu antidepresive


În urmă cu câteva zile, Anca Badiu a povestit pentru Click! care sunt motivele pentru care s-a îngrăşat: a făcut un tratament cu antidepresive. Anca a mai spus că ţine o dietă, dar că nu se poate abţine de la carbohidraţi, aşa că mănâncă orice până la ora 14.00, după care nu se mai atinge decât de fructe. Fotografiile surprinse în jurul orei 16.00 spun, însă, cu totul altceva!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1