Archie Harrison a cucerit internetul! Iată imaginea care amintește de Prințesa Diana, bunica lui

Ultima actualizare:
Piciorușele micuțului Archie Harrison, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle
Piciorușele micuțului Archie Harrison, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle

„Ziua Mamei” a reprezentat un eveniment emoționant în familia regală britanică anul acesta, având în vedere că Meghan Markle l-a putut sărbători de această dată din postura de proaspătă mămică. Iată cum a marcat Ducesa de Sussex această zi specială și cum s-a gândit să o omagieze și pe mama soțului ei, Prințesa Diana!

De când au devenit părinți pentru prima oară, Ducii de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, au început să înțeleagă mai bine cum stă treaba cu „febra fotografiilor”, cuplurile cu bebeluși simțind nevoia să-și pozeze mereu micuții, în orice ipostază, considerându-i cei mai frumoși, deștepți și adorabili de pe întreaga planetă. Și pe bună dreptate!

Imaginea publicată de Ducii de Sussex în mediul online, de „Ziua Mamei”

După ce bebelușul regal, care a primit numele de Archie Harrison, a fost prezentat în mod oficial lumii de către cei doi fericiți părinți, iată că aceștia nu se pot abține și continuă șirul imaginilor cu micuțul lor fiu chiar și pe rețelele de socializare. Deși există o regulă nescrisă în familia regala britanică ce interzice ca membrii acesteia să dețină conturi separate în mediul online, Meghan și Harry administrează o pagină de Instagram, oficială, unde publică mesaje cu scop umanitar sau arată cu ce fapte caritabile s-au mai ocupat Ducii de Sussex. 

Florile preferate ale Prințesei Diana erau cele de nu-mă-uita
Florile preferate ale Prințesei Diana erau cele de nu-mă-uita

De data aceasta însă, cu ocazia sărbătoririi „Zilei Mamei”, pe contul respectiv a apărut și o imagine adorabilă, care ilusta piciorușele bebelușului regal, ținut în brațe de proaspăta mămică, așa cum au anunțat ulterior fotografii care s-au ocupat de imortalizarea momentului, informație confirmată și de Palatul Buckingham, potrivit Daily Mail. Și cum să sărbătorești mai frumos „Ziua Mamei” dacă nu în familie, alături de micuțul tău?!


    Florile preferate ale Prințesei Diana erau cele de nu-mă-uitaFoto Getty Images
Florile preferate ale Prințesei Diana erau cele de nu-mă-uitaFoto Getty Images

Cum a omagiat-o Meghan Markle pe Prințesa Diana de „Ziua Mamei”

Meghan, în vârstă de 37 de ani, a urmat la rândul ei aceasta clasică rețetă pentru celebrarea zilei, mai ales că a fost o premieră pentru ea, însă a ținut să îi aducă un omagiu și celei ce i-ar fi fost soacră, regretata Prințesă Diana. Fundalul fotografiei a fost format din flori de nu-mă-uita, preferatele Dianei, bunica bebelușului regal. Aceasta a fost amintită, de asemenea, și în mesajul ce însoțea adorabila fotografie. „Aducem un omagiu tuturor mamelor astăzi: celor din trecut, cele actuale și cele viitoare, dar și cele pe care le-am pierdut, însă ni le vom aminti mereu. Vă onorăm și sărbătorim pe fiecare dintre voi. 

Astăzi este „Ziua Mamei” în SUA, Canada, Australia și mai multe state din întreaga lume. De asemenea, astăzi este și prima „Zi a Mamei” pentru Ducesa de Sussex. Mama mea a fost prima mea țară, primul loc în care am trăit”, se arată în descrierea pozei, ultima parte fiind un fragment dintr-o poezie. 

Citește și:

Cele mai frumoase declarații de dragoste ale Prințului Harry pentru Meghan Markle

Cum a dat de gol Prințul George numele bebelușului regal! Ce a spus micuțul în urmă cu câteva luni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net