Cum a dat de gol Prințul George numele bebelușului regal! Ce a spus micuțul în urmă cu câteva luni

Ultima actualizare:
„Mi se spune Archie”, a spus Prințul George la momentul respectiv
„Mi se spune Archie”, a spus Prințul George la momentul respectiv

Coincidență sau nu? Este posibil ca micuțul Prinț George să fi știut deja dinainte numele pe care îl va purta verișorul lui, bebelușul Ducilor de Sussex, Archie Harrison? Iată întâmplarea amuzantă din luna ianuarie a acestui an, care i-a pus pe gânduri pe admiratorii familiei regale britanice!

Dacă Ducii de Sussex au susținut până în ultima clipă faptul că nu cunosc și nici nu își doresc să afle sexul bebelușului decât atunci când acesta se va naște, se pare că un membru al familiei lor i-a cam dat de gol! De asemenea, Harry și Meghan au anunțat extrem de rapid numele băiețelului lor, semn că aceștia se gândiseră deja de ceva vreme la posibilele variante, pe care le-a auzit, probabil, din întâmplare, și micuțul Prinț George, fiul Ducilor de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton. 

Prințul George a „dat de gol” numele verișorului lui, cu câteva luni înainte de nașterea acestuia 

Prințul George, în vârstă de 5 ani, a fost cel care a dezvăluit numele bebelușului Sussex acum câteva luni, din întâmplare, într-o interacțiune de-a lui cu o localnică. Dacă presa internațională susținea la acel moment că George era pur și simplu „pus pe șotii”, iată că acum întreaga poveste prinde un nou contur.


    „Mi se spune Archie”, a spus Prințul George la momentul respectivFoto Getty Images
„Mi se spune Archie”, a spus Prințul George la momentul respectivFoto Getty Images

Întâmplarea este dezamăgitoare în special pentru admiratorii Casei Regale Britanice, care au pariat bani grei pe nume precum Arthur, Charles sau Philip, și nu și-au amintit scenariul amuzant din luna ianuarie a acestui an, în care micuțul George a fost în rolul principal. 

În timp ce se plimba cu bunica lui, Carole Middleton, și cu sora sa, Prințesa Charlotte, în Berkshire, micuțul Prinț a întâlnit o femeie care plimba un câine. George s-a dus să mângâie cățelul și, în momentul în care a fost întrebat de femeie cum se numește, acesta nu a răspuns nicidecum „George”, ci „Archie”, chiar numele verișorului lui nou-născut.

Există posibilitatea unei coincidențe la mijloc, cu siguranță, însă sunt și șanse foarte mari ca Prințul George să fi auzit o discuție între părinții sau chiar între unchii lui și să fi reținut numele. Sau poate invers! Meghan și Harry să se fi inspirat în alegerea numelui de la nepotul lor, care ar putea fi pasionat de benzile desenate cu același nume. Cine știe?! Totuși, apropiații Ducesei de Sussex susțin că numele de Archie a fost ales chiar de Meghan, în amintirea unei pisici pe care a iubit-o foarte mult în copilărie. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net