Prima imagine cu bebelușul lui Meghan Markle și al prințului Harry

Ultima actualizare:
Meghan Markle şi prinţul Harry sunt în al nouălea cer de fericire pentru că au devenit părinţi
Meghan Markle şi prinţul Harry sunt în al nouălea cer de fericire pentru că au devenit părinţi

Bucurie uriaşă după ce bebeluşul regal al lui Meghan Markle a fost pentru prima oară arătat lumii. Numele micuţului este de asemenea aşteptat cu nerăbdare.

În sfârşit marea aşteptare a luat sfârşit, bebeluşul regal al lui Meghan Markle (37 de ani) şi al prinţului Harry (34 de ani) a fost prezentat astăzii întregii lumi. Foarte emoţionaţi, ducele şi ducesa de Sussex şi-au făcut apariţia zâmbitori împreună cu băieţelul lor la castelul Windsor. Prinţul Harry îl purta în braţe pe bebeluşul îmbrăcat în scutec alb şi cu căciuliţă albă. Soţia sa, Meghan Markle, îşi supraveghea cu atenţie puiul pe care l-a adus pe lume luni dimineaţa. Ea şi-a făcut pentru prima oară apariţia în public la şase săptămâni după ce s-a retras din viaţa publică pentru a naşte. Meghan şi prinţul Harry debordau de bucurie, chicoteau şi se uitau unul în ochii altuia. Vorbind numai câteva minute în Sala St George a castelului Windsor, mămica bebeluşului regal a spus numai câteva cuvinte radiind de satisfacţie: “Este magic, e absolut uluitor. Este visul împlinit în urmă cu două zile. Am cei mai buni doi băieţi din lume, aşa că sunt cu adevărat fericită. Are cel mai dulce temperament, este cu adevărat liniştit”, a mărturisit Meghan, entuziasmată, în faţa jurnaliştilor. La afirmaţiile ei, prinţul Harry a adăugat râzând: “Nu ştiu de la cine a moştenit asta”. La întrebarea cu cine seamănă bebeluşul, Meghan a răspuns: “Încă încercăm să ne dăm seama”. La rândul său, prinţul Harry a ţinut să spună: “Toţi zic că bebeluşii se schimbă mult în două săptămâni, vom observa cum are loc procesul de schimbare până luna viitoare. Dar aspectul lui se schimbă zilnic, aşa că cine ştie”. Întrebat cum i se pare ca părinte, acesta a adăugat: “E grozav. Să fii părinte e uimitor. Au trecut doar două zile şi jumătate şi suntem atât de emoţionaţi”.

Meghan Markle a născut deja? Indiciul dat de Prinţul Harry

Teorie șocantă! Meghan Markle a născut deja? Zvonurile au pornit de la cel mai recent anunț făcut de Casa Regală

Bebeluşul lui Meghan Markle e al şaptelea în linia de succesiune la tron

Bebeluşul ducilor de Sussex, al cărui nume încă nu a fost dat publicităţii, este al şaptelea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii.Ducesa de Sussex a intrat în travaliu la primele ore ale dimineții de luni și a născut un băiețel dolofan de 3,2 kilograme la ora 5.26. Știrea a fost făcută publică de Palatul Buckingham. Meghan Markle a născut la Frogmore Cottage și alături de ea au fost mama ei Doria Ragland și Prințul Harry (34 de ani). ”Sunt foarte fericit să anunț că Meghan și cu mine am devenit părinții unui băiețel extrem de sănătos. Sunt foarte mândru de soția mea”, a declarat Prințul. În fața Castelului Windsor zeci de admiratori înfocați au așteptat fericita veste ieri și i-au felicitat pe tinerii părinți. Meghan a depășit cu o săptămână termenul la care trebuia să nască și era ținută sub observație de o echipă de medici gata să intervină oricând.


    Meghan Markle şi prinţul Harry sunt în al nouălea cer de fericire pentru că au devenit părinţiFoto: GuliverGetty Images
Meghan Markle şi prinţul Harry sunt în al nouălea cer de fericire pentru că au devenit părinţiFoto: GuliverGetty Images

Bebeluşul lui Meghan Markle e o comoară pentru Marea Britanie

Bebeluşul lui Meghan Markle va fi o adevărată comoară pentru Marea Britanie. El va aduce economiei britanice 1,25 miliarde de dolari, după cum a estimat un profesor britanic. Înainte ca acesta să se nască, s-a vorbit deja că  bebeluşul lui va fi o adevărată comoară pentru Marea Britanie. Profesorul Joshua Bamfield a estimat că micuţul va aduce o creştere de 1,25 de miliarde de dolari economiei britanice. El a spus că e convins că părinţii lui, Meghan şi prinţul Harry vor dori să-l facă pe bebeluşul regal să le semene. De asemenea, mama îi va alege hăinuţe deosebite care vor fi uşor de copiat. Profesorul Joshua Bamfield este de părere că bebeluşul lui Meghan Markle va avea un impact uriaş asupra obiceiurilor de shopping ale britanicilor. Ca şi Kate Middleton, Meghan este deja un model pentru cumpărători, care îi copiază ţinutele. Se aşteaptă ca şi copilul ei să aibă un impact similar şi articolele vestimentare copiate după hăinuţele lui să se vână ca pâinea caldă, scrie revista “Hello!” . “Meghan are un anumit stil şi îl va urma şi în privinţa alegerii produselor pentru copil, haine, coşuri şi chiar jucării, care vor fi cumpărate şi vândute la greu”, explică Joshua Bamfield.

Membrii familiei regale au crescut economia cu 1,76 miliarde £ în 2018

Potrivit unui raport Brand Finance, anul trecut, economia Marii Britanii a fost crescută cu 1,76 miliarde de lire. Meghan Markle a spus fanilor că primul ei născut cu prinţul Harry va veni pe lume între sfârşitul lunii aprilie şi începutul lunii mai. Presa a speculat că ea ar putea aştepta o fetiţă după ce au văzut înregistrări video de la petrecerea de 500.000 de dolari pe care a făcut-o la Mark Hotel din New York înainte de naşterea bebeluşului. Aproape tot ce s-a putut vedea era de culoare roz. Totuşi Meghan a insistat că sexul bebeluşului va fi o surpriză. Comentatoarea Victoria Arbiter zice că este o “filosofie regală” să se ţină la secret sexul copuilului până la naştere. Prinţul Harry a insistat chiar să spună că nu avea habar că va fi băiat. Nu e de mirare că a fost o bucurie uriaşă după ce bebeluşul regal al lui Meghan Markle a fost pentru prima oară arătat lumii

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net