VIDEO Se tem de măsline sau de clanţe! Cele mai ciudate fobii ale vedetelor

christina-ricci.jpg

Christina Ricci nu pune, sub nicio formă, mâna pe plante

Cine ar fi crezut că măslinele le pot da fiori divelor de peste Ocean? Dacă majoritatea oamenilor se tem de întuneric, de înălţime sau de şerpi, ei bine, Carmen Electra dă bir cu fugiţii când vede banalele... olive!

Cameron Diaz, unul dintre îngerii lui Charlie, nu dă deloc dovadă de curaj. În viaţa reală, actriţa nici nu vrea să vadă... clanţele!

De aceea, blonda se teme să le atingă cu mâna, iar pe timp de iarnă, când nu poartă mânuşi, Cameron deschide uşa cu coatele!

cameron_diaz_s-a_casatorit.jpg

varsta cameron diaz s-a casatorit
Cameron Diaz se teme de clanţe
Foto: Getty Images

 

Jennifer Love Hewitt nu se teme de vampiri, însă când e vorba de urcat sau coborât scări, şatena va spune întotdeauna DA. Asta, pentru că lifturile îi dau pur şi simplu fiori! Actriţa n-a mai urcat cu ascensorul încă din copilărie şi un lucru e sigur: Scările o ajută pe Jennifer să-şi păstreze formele de invidiat!

CLIIMA20130311_0048_1.jpg

Hewitt se teme foarte tare de lift

 

Nici Pamela Anderson nu este prea curajoasă! Actriţa suferă de spectrofobie. Altfel spus, celebra blondă din Baywatch se teme de moarte de oglinzi Ne întrebăm totuşi cum reuşeşte să se machieze...

pamela-anderson.jpg

Pamela Anderson evită mereu să se uite în oglindă
Foto: Reuters

Ceea ce unele doamne adoră, Christina Ricci urăşte! Este vorba despre plante, pe care actriţa nu le suportă! "Dacă trebuie să ating una, o iau razna", a spus ea într-un interviu!

 

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, dar şi ediţia integrală de miercuri, 21 ianuarie.

 

 

Loading...

Citește și