Vedete care au născut după 40 de ani: Nu s-au grăbit deloc!

nicole_kidman.jpg

nicole kidman
Nicole Kidman (48 de ani)
foto: Getty

Din ce în ce mai multe femei devin mame peste 40 de ani. Vedetele de la Hollywood nu fac excepţie. Au amânat cât au putut momentul maternităţii. Asta pentru că ori au fost prea ocupate, ori nu s-au simţit pregătite, ori pur şi simplu au considerat că dacă sunt mai înaintate în vârstă vor acumula mai multă experienţă. Madonna, Salma Hayek şi Nicole Kidman se numără printre mămicile care au născut peste 40 de ani.

Madonna nu s-a lăsat influenţată de mitul care spune că nu este indicat să faci copii după o anumită vârstă. A surprins o lume întreagă, atunci când la 42 de ani a devenit mamă pentru a doua oară şi l-a adus pe lume pe Rocco Ritchie, al cărui tată este regizorul Guy Ritchie.

Regina Muzicii Pop mai are o fiică, în vârstă de 20 de ani, Lourdes Maria, pe care o alintă Lola, şi al cărei tată este antrenorul de fitness Carlos Leon. Şi pentru că are o inimă mare, Madonna a adoptat doi copii, originari din Malawi, în urmă cu şase ani.

Şi Salma Hayek a adus-o pe lume pe fiica ei, Valentina Paloma, destul de târziu. La 41 de ani, actriţa a simţit primii fiori ai dragostei de mamă. Tăticul, miliardarul francez Francois-Henri Pinault, a devenit soţul actriţei imediat după fericitul eveniment. Salma crede că după 40 este perioada cea mai potrivită pentru a deveni părinte, iar fiica ei are numai de câştigat. „Mă simt o persoană mult mai împlinită acum, decât aş fi fost acum 10 ani. Pentru faptul că s-a născut acum are parte de o mamă mai bună", preciza Hayek.

Nicole Kidman s-a chinuit ani în şir să râmână însărcinată! Efortul ei însă nu a fost în zadar! La 41 de ani actriţa australiană a născut-o pe Sunday Rose. Nicole şi soţul ei, Keith Urban mai au o fetiţă, purtată de o mamă surogat, şi născută acum cinci ani. Totodată, frumoasa actriţă şi fostul ei soţ, Tom Cruise, au adoptat doi copii, pe Isabella şi pe Connor. 

Şi Gwen Stefani şi-a spus că niciodată nu este prea târziu să aduci pe lume un copil! Artista a devenit mamă pentru a treia oară, anul trecut la vârsta de 44 de ani. Gwen mai avea doi băieţi în vârstă de 5 şi 7 ani. Gwen Stefani a mărturist imediat după ce a născut, că îşi doreşte şi o fetiţă, aşa că este probabil să nu se oprească aici.

Nici Monica Belluci nu s-a prea grăbit cu sarcina! Focoasa brunetă a născut la vârsta de 45 de ani. Actriţa italiană a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, un băieţel pe nume Leonie. Belluci a fost căsătorită 17 ani cu actorul francez Vincent Cassel, cu care mai are o fetiţă pe care a născut-o pe când avea 39 de ani. Monica a declarat că a ales să devină mamă la o vârstă înaintată, nefiind pregătită până atunci pentru a face acest pas. "Nu eram pregătită pentru ceva atât de uriaş, ceva care avea să-mi schimbe viaţa pentru totdeauna. Cred că a fost aşa pentru că am fost singură la părinţi. Într-un fel, m-am simţit mereu un copil... prea preocupată de mine însămi", a spus actriţa. 

Loading...

Citește și

 • maternitate de stat

  E la modă printre vedete să nască în clinici particulare. Andra, Raluca lui Pepe, Oana Roman sunt doar câteva dintre vedetele care au născut recent în maternități de lux. Totuși, avem și exemple de vedete care au născut în spitale de stat. Chiar unele nume grele din showbiz.

 • cele mai sexy mame de vedete monica birladeanu si minodora tatarusanu

  Aşchia nu sare departe de trunchi! Vedetele noastre au moştenit fără doar şi poate tot ce au mai bun de mamele lor. Antonia, Bianca Drăguşanu, Laura Cosoi, Andreea Raicu, Monica Bîrlădeanu şi Delia Matache se mândresc ori de câte ori au ocazia cu cele care le-au dat viaţă şi au şi de ce. Click! ţi le prezintă pe cele mai sexy mame de vedete, care deşi nu mai sunt la vârsta adolescenţei concurează serios cu fiicele lor.

 • lady gaga

  Când nu sunt pe covorul roşu sau în pictoriale fierbinţi, divele de la Hollywood sunt năpădite de celulită. Nici sportul, nici tratamentele costisitoare nu le-au ajutat să scape de efectul de coajă de portocală de pe picioare. Totuși, vedetele au găsit soluția: micile trucuri din Photoshop. Astfel, picioarele lungi și perfecte pot fi admirate doar în reviste, pentru că pe stradă revin la aspectul „propriu-zis” și îngrozesc fanii.

 • delia matache oana gina

  Se apropie sezonul petrecerilor de balul bobocilor, iar elevii şi studenţii vor pe scenă cei mai tari artişti. În funcţie de bugetul pe care îl au însă liceele şi facultăţile încep să taie de pe listă solişti cu pretenţii şi să se orienteze asupra celor pentru care onorariul nu depăşeşte o mie de euro. Printre cel mai bine cotaţi artişti se numără Delia, Connect-R, Smiley, Andreea Bălan, dar vin puternic din urmă şi nume noi industria muzicală cum sunt Cortes sau Alina Eremia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1