Topul celor mai jenante ipostaze ale Oanei Zăvoranu

oana-zavoranu.jpg

Oana Zăvoranu
FOTO: Arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Parcă nu e ea dacă nu se dezgoleşte. Querida a postat o fotografie incendiară pe Facebook, în care a ţinut să le arate fanilor cum se relaxează ea la solar. Şi le-a mai arătat ceva. Priviţi-o pe Zăvo, în toată splendoarea, în topul celor mai jenante ipostaze în care a apărut de-a lungul timpului.

Lui Zăvo îi place la nebunie să îşi arate trupul în orice ipostază! Fie la TV, în reviste sau pe pagina de socializare! Arată bine, ce e drept, iar de-a lungul anilor aproape că i-am învăţat fiecare părticică a corpului pentru că a stat mai mult dezbrăcată. 

Cea mai nouă "ispravă" s-a petrecut în cabina de la solar. Mândră nevoie mare de corpul ei, Querida a postat-o o imagine însoţită de un mesaj pe pagina personală de Facebook.

"Când mai mă pot ocupa şi de mine (că zici că sunt veşnic fugărită), în afara celor 5739 de lucruri care mă presează şi a celor 9547 de persoane care mă sună, dacă pot să îi ajut să rezolve ceva (că, de obicei, îmi vin pe la uşă, că de săptămâna viitoare pun paznici 24/24), că în ţara asta numai frica mai poate speria «hormonii nărăvaşi» ai celor care, având funcţii, cred că sunt şi «stăpânii Universului»... (bine, românii sunt prin definiţie cei mai mari fani ai MILOAGEI), în fine, mai reuşesc şi eu să ajung la solar (unde mai dorm puţin, recunosc, că sunt moartă de somn şi e şi relax, pentru că îmi pun căştile)", a scris Oana, în dreptul fotografiei.

Nu puţine au fost momentele în care Oana a apărut aproape goală la emisiunile TV! Querida a făcut senzaţie în platoul unei emisiuni, când a venit ... fără lenjerie intimă şi îmbrăcată într-o salopeta foarte transparentă. Tot la aceeaşi emisiune TV, sânii i-au "evadat" din ţinuta buclucaşă.

Dar să ne amintim şi când s-a dezbrăcat fără nicio jenă în platou.

Aceeaşi Marie, dar cu altă pălărie. Sau mai bine zis, aceeaşi Oana, dar la o altă emisiune TV! Zăvo a reuşit să şocheze pe toată lumea atunci când a apărut îmbrăcată într-o rochie din dantelă albă, sub care nu purta lenjerie intimă. Şi de parcă nu ar fi fost destul de goală, însă Querida a vrut dinadins să îşi arate sânii.

Iar lista poate continua. Pe când s-a certat cu fostul ei iubit, Răzvan, Querida nu a mai ţinut cont de ţinuta ei din acel moment. Aşa că a ieşit val vârtej din casă, aproape goală, şi a alergat să îl oprească! Văzând că nu reuşeşte să îl înduplece, Oana s-a urcat pe maşina iubitului.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • oana zavoranu

    Oana Zăvoranu (42 ani) va turna un film de Hollywood cu banii moșteniți de la Mărioara. Vedeta tv a început goana după un regizor care să-i satisfacă toate poftele și se gândește deja la o nominalizare pentru cel mai bun film thriller produs în România, chiar de ea.

  • oana zavoranu

    Oana Zăvoranu (42 de ani) este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc, chiar și la momentul actual. Bruneta nu contenește să își uimească fanii, mai ales pe rețelele sociale, unde își împărtășește cel mai des gândurile.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5