Tatăl Iuliei Vântur: «Salman e o partidă bună». Tatăl lui Khan nu o place așa tare pe Iulia

iulia_vantur_salman_khan.jpg

iulia vantur salman khan
Iulia Vântur și Salman Khan

Relația Iuliei Vântur cu Salman Khan pare a fi o telenovelă fără sfârșit. Tatăl prezentatoarei de la "Ferma Vedetelor" a dat din casă, deși fiica sa face tot posibilul să stea cât mai în umbră și să nu facă mare tam-tam pe seama relației cu starul de la Bollywood.

Într-un material difuzat la "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima Tv, tatăl Iuliei a dat de înţeles că starul bollywoodian ar fi o partidă bună. "Salman Khan este o persoană care are un nume, nu e de neglijat, la urma urmei...", a declarat tatăl Iuliei. 

Dacă nu acum mult timp, Iulia Vântur lăsa loc de interpretări când era întrebată de căsătorie, iată că tatăl ei a fost ceva mai prompt şi a mărturisit că fiica lui nu l-a consultat în această privinţă: "Este majoră. Este decizia ei. Ce, eu m-am consultat cu tata când m-am însurat? Fiecare îşi face drumul lui în viaţă. Problema este ca ei să se înţeleagă. Dacă ei se înţeleg şi vor lua o decizie, e decizia lor, mi se pare corect. Eu nu m-am băgat în viaţa nimănui şi nu mă bag . Ăsta este felul meu de a fi", a mai spus tatăl vedetei.

Chiar dacă Iulia este nedespărţită de Salman Khan, tatăl ei a dezvăluit faptul că are o relaţie destul de distantă cu actorul: "Eu am 60 de ani. Dacă nu ştiu engleză, ce să vorbesc? Ne întâlnim ca să ne uităm unul la altul?"

Tatăl lui Salman a spus că Iulia e doar o prietenă de-a fiului

Salim Khan a precizat faptul că nici Iulia şi nicio altă actriţă celebră cu care s-a iubit fiul lui, nu au reuşit să îl facă pe Salman să renunţe la burlăcie. În 2013, Salim Khan spunea că nici nu se pune problema ca fiul lui să se însoare: "Nu este nimic serios. Fata despre care vorbiţi este doar o prietenă!"

Loading...

Citește și

  • De aproape cinci ani, Iulia Vântur are o relaţie cu actorul indian Salma Khan, însă cei doi nu au vorbit niciodată deschis despre acest subiect. Asta până recent când starul de la Bollywood a făcut o declaraţie neaşteptată: deşi s-a speculat că Iulia este cea care visează la mărtiş, se pare că lucrurile stau cu totul altfel.

  • Femeia din umbra actorului indian Salman Khan a ieșit, în sfârșit, la lumină! Iulia Vântur, gazda reality showului „Ferma Vedetelor” de la Pro TV, s-a afișat pentru prima oară, la braț cu vedeta de la Bollywood. Însă, moldovencei i-a luat multă vreme până să convingă familia Khan că între ea şi alţi bărbaţi nu există nimic altceva decât prietenie.

  • iulia vantur salman khan

    După lansarea filmului “Sultan”, la a cărui avanpremieră a participat și Iulia Vântur, se pare că vedeta de la “Ferma Vedetelor” este hotărâtă să facă pasul cel mare în ceea ce priveşte familia ei din România. Presa indiană scrie că Iulia vrea să-și aducă părinții în țara lui Salman Khan.

  • iulia vantur salman khan

    Iulia Vântur (35 de ani), prezentatoarea de la "Ferma Vedetelor", o ține numai în petreceri în India, la Bollywood. După ce a mers la avanpremiera peliculei „Sultan”, vineri, 8 iulie, Iulia a petrecut din nou alături de prietenii indieni, dar şi de fostele iubite ale lui Salman Khan.

  • Marți seara (5 iulie) a avut loc avanpremiera filmului „Sultan”, cel mai așteptat eveniment cinematografic de la Bollywood. Salman Khan (50 de ani), cel care interpretează rolul principal, a fost însoțit la vizionarea filmului de Iulia Vântur (35 de ani), de familie și de prietenii apropiați.

  • El propune, ea refuză. Celebrul actor Salman Khan a recunoscut că de-abia aşteaptă să se însoare, însă s-a plâns că jumătatea aleasă nu i-a dat încă un răspuns. Click! îţi spune cinci motive pentru care Iulia Vântur îşi ţine iubitul în şah cu însurătoarea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1