Sylvia se teme de măritiş! Precaută, artista nu vrea să ajungă iar să împartă averea | VIDEO

sylvia.jpg

sylvia splash vedete la apa accidentare intindere musculara
Sylvia a fost căsătorită cu Andrei de la Alb Negru
foto: arhiva personală

De frică să nu-şi mai înjumătăţească averea, Sylvia fuge de acte cât o ţin picioarele. Preferă să rămână nemăritată, dar cu toate acestea şi-a planificat deja ca anul viitor să devină mămică.

O vorbă veche spune că cine s-a fript cu ciorba, suflă şi-n iaurt. E şi cazul Sylviei, care după un mariaj eşuat cu Andrei de la Alb-Negru, nu mai vrea să ajungă în faţa ofiţerului de stare civilă. 

"Nu contează actele. Nuntă aş face mâine. M-aş duce la biserică, cu inima deschisă. Aş spune acolo la Doamne Doamne că da îl iubesc pe omul ăsta, dar peste cinci ani de zile mai ştim noi ce se va întâmpla? Chestia cu actele este strict legată de bani. Când vine vorba de bani, nu mai negociem. De ce să ne căsătorim şi după aia ia tu prosopul şi eu cearceaful. Nu mai bine fiecare cu ce am muncit şi cu avuţia lui?", a spus ea la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi de la ora 23.30 la Prima TV.

sylvia_si_andrei.jpg

sylvia maritis casatorie partaj acte speriata
Sylvia nu a reuşit nici acum să vândă casa din timpul mariajului cu Andrei
foto: Click!

Solista are şi un motiv bine întemeiat! La trei ani de la divorţul de Andrei, Sylvia nu a reuşit nici acum să vândă casa, proprietate comună! Aşa că evită pe cât posibil să-şi mai împartă bunurile. Chiar şi nemăritată, artista crede că a venit timpul să devină mămică! De doi ani, îşi tot bate la cap iubitul să o lase însărcinată! "Dorinţa mea cea mai arzătoare în momentul de faţă este să am un copil. Îmi spune ceasul biologic: hai, haide că e timpul. Am zis ok, că mai stăm anul ăsta, mai râdem mai glumim, dar de anul viitor să trecem la next level (n.r. etapa următoare) . De anul viitor o să dăm undă verde simţirilor şi trăirilor fără să ne mai protejăm", a mai spus Sylvia la Prima Tv.

Sylvia are o relaţie de 3 ani de zile cu Dragoş, iar până când vor deveni părinţi, cei doi se antrenează cu căţeluşul lor, Skippy.

Şi Ioana Blaj fuge de căsătorie! Deşi are un copil cu Ducu Ion, actriţa ne asigură că nu vom juca prea curând la nuntă. Ea mizează mai mult pe sentimente, decât pe acte. "De ce să ne căsătorim? Ne iubim. Nu îmi plac actele. Nu ştiu ce o să se întâmple mai încolo, poate o să o fac să văd cum e", a spus actriţa la emisiunea Click! de la Prima Tv. 

Loading...
 
 

Citește și

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 482249655


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1