Sunt celebru, scoate-mă de aici: «Regele junglei», aşteptat cu jumări, la aeroport! VIDEO EXCLUSIV

rybi-si-iubitul.jpg

catalin morosanu sunt celebru scoate-ma de aici
Slab, dar fericit, aşa era Moroşanu ieri la întoarcerea în ţară
Foto: Mihai Ionescu

Lunga aşteptare a luat sfârşit ieri. După trei săptămâni petrecute în tabăra din jungla africană, unde au mâncat scorpioni, anus de struţ, gândaci sau alte meniuri locale care le-au întors stomacul pe dos, în speranţa că vor pune mâna pe titlul “Regele junglei”, Ruby şi Dorian au revenit în ţară. Revederea cu persoanele dragi a fost copleşitoare.

Mare forfotă, ieri dimineaţă, în jurul orei 9.00, pe Aeroportul ”Henri Coandă” din Otopeni, la terminalul Sosiri. Aici erau aşteptaţi Ruby (26 de ani) şi Dorian Popa (27 de ani), cei doi finalişti ai show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, emisiune care a adus PRO TV-ului audienţe record.

Drumul spre casă, care a durat 12 ore cu avionul, i-a obosit şi mai mult pe cei doi eroi care au părăsit, epuizaţi, jungla africană.

vedete-dorian-popa.jpg

Claudia, iubita lui Dorian, fericită că, în sfârşit, îşi va putea strânge în braţe partenerul
Foto: Mihai Ionescu

 

Cu mai puţine kilograme (Dorian a slăbit 10 kilograme, iar Ruby a dat jos vreo 3), extenuaţi şi nedormiţi, ei s-au remontat când au aterizat pe pământ românesc, iar revederea cu cei dragi i-a energizat. Dacă iubita lui Dorian, Claudia Iosif, a preferat să nu se manifeste în public, aşteptându-şi iubitul în maşina parcată în faţa aeroportului, nu acelaşi lucru l-a făcut şi Adrian Robert, iubitul lui Ruby. După ce i-a dăruit solistei un imens buchet de flori, bărbatul şi-a sărutat iubita preţ de câteva minute, fără să-l intereseze că sute de ochi îl privesc. 

Sunt celebru, scoate-mă de aici: Am aflat cum s-au epilat vedetele în sălbăticie!

vedete-andreea.jpg

Andreea Moldovan a purtat costum de baie decoltat în zona inghinală

V-aţi întrebat de ce concurenţii show-ului aveau cu toţii pielea fără nici un fir de păr, de parcă tocmai se epilaseră? Deşi se afla în plină junglă, fără baie şi toaletă, Cătălin Moroşanu nu avea păr la subraţ, iar Andreea Moldovan, Gina Pistol şi Ruby au purtat costume de baie decoltate, fiind epilate atât inghinal, cât şi pe picioare. Ei bine, Click! le-a aflat secretele! Nu, nu aveau o cosmeticiană ascunsă în vreun cort care să-i epileze, ci fiecare dintre concurenţi a primit la intrarea în junglă câte o gentuţă care conţinea două aparate de ras.

Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Regele junglei", aşteptat cu jumări, la aeroport

_morosanu-bp9h6364.jpg

Slab, dar fericit, aşa era Moroşanu ieri la întoarcerea în ţară
Foto: Mihai Ionescu

Cătălin Moroșanu s-a întors glorios ieri, în România, după ce a fost desemnat, duminică, ”Regele junglei”. El a călătorit însă cu un alt avion decât cel cu care au venit colegii săi de suferință. A fost întâmpinat de soție, dar și de Gabi Jugaru, care i-a adus în traistă jumări. “Acum sunt recunoscător pentru orice feliuță de pâine, nu-mi vine să cred că stăteam cu fetița mea doar 20 de minute pe zi. Am avut timp 21 de zile să meditez la viață și am realizat că am pierdut mulți ani în van”, a spus el, la sosirea în țară. 
Loading...

Citește și