«Sunt celebru, scoate-mă de aici!»: Craii de 50 de ani, momiţi în junglă cu un car de bani VIDEO

dan-bittman-.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici dan bittman
Dan Bittman, 52 de ani, solist: "Divertismentul a ajuns prea jos şi nu am acceptat oferta”
FOTO: Arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Mai sunt trei zile până la finalul show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici” şi iată că detalii interesante încă ies la iveală din culise. Pe lista producărilor au fost la început şi personaje grele din show-biz, precum Irinel Columbeanu şi Dan Bittman, însă aceştia au dat cu flit onorariilor cu patru zerouri.

Amândoi au nume sonore şi multe lucruri în comun: sunt trecuţi de 50 de ani, dar le place viaţa cu tot ce oferă ea, inclusiv tentaţii de sex feminin, ieşiri nocturne şi distracţie.

Aşadar, aventurierii de Capitală Dan Bittman (52 de ani) şi Irinel Columbeanu (57 de ani) au fost puşi şi ei pe lista concurenţilor care ar fi trebuit să plece în jungla africană, la reality-show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV).

1irinel.jpg

Săptămâna trecută Iri şi Irina au mers la Balul Operei de la Cluj
Foto: Arhivă personală

Tratativele nu s-au concretizat însă, deşi producătorii ar fi avut pregătite sume colosale pentru a-i convinge pe cei doi. Numai lui Irinel i s-ar fi promis 50.000 €, după cum susţine revista Spy, iar pentru Bittman ar fi fost pusă deoparte tot o sumă cu patru zerouri. “Nu pot vorbi despre asta”, ne-a declarat afaceristul de la Izvorani, însă ne-a asigurat că, dacă ar fi fost la un astfel de concurs de supravieţuire, ar fi rezistat cu brio. Singura care i-ar fi lipsit era, evident, fiica lui, Irina (8 ani).

“Ipotetic vorbind, nu mi-ar fi lipsit nimic acolo, am avut situaţii mai grele în viaţă. Aş fi putut renunţa la viaţa pe care o am acum fără nici o problemă”, ne-a mai spus Iri, referitor la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. 

Dan Bittman, în schimb, nici nu şi-a imaginat cum ar fi să ajungă în junglă şi să fie “mângâiat de şerpi”, pentru că a refuzat din start propunerea. “Divertismentul a ajuns prea jos şi nu am acceptat oferta. Nu mi s-a părut decent şi nu am vrut să merg în junglă. Am altceva mai bun de făcut, fiii mei fac fotbal şi muzică, sunt alături de ei, iar cu trupa Holograf avem treabă”, ne-a spus Bitman.

«Sunt celebru, scoate-mă de aici!»: Uite ce privelişte sexy aţi ratat!

sexy.jpg

Andreea Moldovan (28 de ani)

În sfârşit, la spartul târgului, am avut şi noi parte de imagini sexy, pe care ni le-a oferit, culmea, nu “iepuraşul Playboy” Gina Pistol, ci casnica de la MasterChef. Miercuri seara, în timpul unei probe, Andreea Moldovan (28 de ani) şi-a plimbat fundul bombat sub ochii lui Vladimir Drăghia. Acesta a părăsit concursul, iar Andreea a ieşit şi ea din cursa pentru titlul de “Regina Junglei”.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5