Soțul Cristinei Spătar se ia de afaceristul cu care a fost surprinsă vedeta

13-vedete-cristina-spatar-alin-ionescu.jpg

cristina spatar alin ionescu divort cursuri gatit patrizia paglieri
Cristina și Alin au divorţat în această vară

Paparazzi Click! au surprins-o săptămâna trecută pe Cristina Spătar în compania unui tânăr afacerist cu care a stat trei ore la discuții, într-un hotel din Capitală. Omul de afaceri, pe numele său Călin Donca, a avut o ieșire la adresa lui Alin Ionescu: "Cristina Spătar merită mai mult din partea soţului ei!"

Săptămâna trecută, Cristina Spătar a fost surprinsă în compania lui Călin Donca, speaker motivaţional, care a făcut-o pe fosta regină a R&B-ului să uite de problemele cu soţul ei, Alin Ionescu. Călin a simţit nevoia să ofere nişte explicaţii cu privire la relaţia dintre el şi cântăreaţă, așa că a declarat că nu sunt decât prieteni foarte buni, ba mai mult, i-a luat apărarea Cristinei, spunând că merită mult mai mult din partea soţului ei.

spatar-1-2451515151.jpg

cristina spatar calin donca
Cristina Spătar va face o afacere cu Călin Donca
Foto: Mihai Ionescu

 

Atât a fost nevoie pentru ca Alin Ionescu să "ia foc"și să-i scrie lui Călin un mesaj usturător pe Facebook: "Salut! Am şi eu o curiozitate. Mă cunoşti? Cum îţi permiţi să vorbeşti despre mine şi despre căsnicia mea? De când eşti expert în căsnicia altora? Lasă că o să iau legătura cu soţia ta, să îi arăt ce afaceri faceţi noaptea, când vă întâlniţi! Stai liniştit că ştiu şi am şi dovezi! Dar eu sunt bărbat şi ştiu să mă comport! Tu ai arătat că eşti o c**vă ieftină! Care ar face orice să f*tă şi el ceva! Eşti jalnic, băiatule, să dai declaraţii despre mine! Oamenii se mai întâlnesc între ei!"

Culmea, în timp ce îi bătea obrazul lui Călin, Alin Ionescu tocmai se întorsese de la mare, unde a fost împreună cu nişte domnişoare şi cu un bun prieten.

Călin Donca i-a răspuns

Răspunsul lui Călin nu a întârziat să apară: "Bună ziua, aveţi un limbaj care nu credeam că vă caracterizează, mă gândeam că până acum aţi înţeles cum funcţionează media- una declari, alta se scrie şi total alta se înţelege! În plus, este o părere, nicidecum un sfat sau o propunere la adresa dumneavoastră! Numele soţiei mele este Donca Orianda, o găsiţi pe Facebook, aşteaptă deja, curioasă, dovezile. La fel şi eu. (...) Legat de ameninţările privind faptul că oamenii se mai întâlnesc, recomand tuturor, ca înainte să dea cu piciorul în câinii mai micuţi de pe stradă, să verifice întâi cine le ţine lesa! Legat de celălalte jigniri, nu am să comentez!" 

Călin Donca-Oncioiu, în vârstă de 32 de ani, a explicat de ce a stat trei ore împreună cu artista, în restaurantul unui hotel. "Am discutat despre posibilitatea colaborării în cadrul unui business comun, de care se va ocupa, în principal, Cristina", a declarat acesta pentru Click! Ba mai mult, Călin i-a recomandat Cristinei cărţi motivaţionale pentru a o ajuta să treacă mai uşor prin perioada dificilă din viaţa ei.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1