Smiley iubește din nou! Și-a ținut iubita ascunsă timp de un an

smiley.jpg

smiley
Smiley
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

Smiley iubeşte din nou. E îndrăgostit lulea de o cântăreaţă de origine americană. Cei doi fac tot posibilul să se ferească de ochii curioşilor. Dar oricât de mult au încercat, tot nu au scăpat de paparazzi.

Când toată lumea îl vedea fie cuplat cu Simona Halep, fie burlac convins, Smiley şochează din nou. Cântăreţul a fost fotografiat de paparazzi alături de noua lui iubită. Este vorba despre Olivia Reyes, o cântăreaţă americană care locuieşte la Chicago.

Iată cum arată Olivia

olivia_reyes.jpg

olivia reyes
Olivia Reyes este o cântăreață de origine americană
foto: Arhiva Personală

 

Potrivit emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la 23.45, la Prima Tv, Smiley și Olivia se iubesc mai bine de un an. Weekendul trecut, cei doi au fost surprinși de fotografi în mașină. Atunci, artistul a condus-o pe americană direct acasă.

olivia_reyes_2.jpg

olivia reyes
Olivia Reyes
foto: Arhiva Personală
Loading...

Citește și

  • Nu e întotdeauna uşor să fii un artist celebru. Smiley s-a chinuit luni bune să demonstreze că îşi plăteşte toate dările la stat, după ce ANAF l-a scos dator, şi chiar i-a blocat conturile firmei prin care îşi desfăşoară activităţile artistice.

  • smiley tricouri

    În februarie 2014, Smiley şi Alex Velea au intrat într-o afacere cu haine, create de Dana Budeanu, care se numea „Maidana by Fratziware”. Povestea a durat puţin, însă Andrei Tiberiu Maria nu a renunţat la ea, se pare, având în vedere că îşi doreşte să intre din nou în afaceri.

  • smiley vocea romaniei

    Chiar dacă se află în vacanţă, alături de familie, Tiberiu Andrei Maria, sau Smiley, aşa cum este cunoscut în industria muzicală, se gândeşte deja la proiectele de anul acesta. Click! îţi spune ce va face Smiley în 2016.

  • smiley pavel bartos

    Cei doi prezentatori ai emisiunii „Românii au talent” (PRO TV) au fost invitaţi joi (3 martie) la Adevărul Live şi au povestit amănunte mai puţin cunoscute legate de show-ul de la PRO TV şi relaţia dintre ei.