Simona Trașcă intră tare în afaceri! Se face patroană de măcelărie

trasca.jpg

simona trasca doliu bunica deces
Simona Trașcă nu e în stare să vorbească cu nimeni
Foto: Click!

Unele dive nu pot renunţa la carne şi pace! Simona Traşcă intră tare în afaceri. Blonda vrea să dea lovitura vieţii cu o...măcelărie! De unde i-a venit ideea şi ce delicatese va vinde blonda tunată?

A terminat cu tunatul şi începe cu tăiatul! Simona Traşcă se face femeie de afaceri. Blonda nu vrea saloane de fiţe, şi-a pus în gând să-şi deschidă nici mai mult nici mai puţin decât o...măcelărie. 

"Prietena mea de vreo 20 şi ceva de ani a zis fată hai să facem şi noi o afacere. Hai să facem un salon, ne gândeam noi la început. Şi am zis bă salon, toată lumea are saloane, hai să facem altceva. Fac măcelărie şi o să fac şi mâncare caldă. O să gătesc pentru că mă chinuie talentul de foarte mulţi ani, de la 15 ani eu gătesc. Fără caterincă. Râzi tu da să vezi ce, o să te invit şi o să-ţi placă."

Chiar dacă îi place carnea, blonda mărturisește că e sensibilă. Nu suportă să asiste la sacrificarea purceilor. "Nu suport să mă duc acolo la carne când se taie, când astea. Am văzut o singură dată când eram copil dar nu am mâncat în anul ăla."

Nu se va băga la sacrificat animale, dar va găti cum va şti ea mai bine, căci Simona adoră să stea în bucătărie.

"Vreau să gătesc! Eu personal, o să mai fie un bucătar acolo, n-o să fiu toată ziua normă întreagă acolo. Dar mă bag şi eu în bucătărie şi o să fie ceva făcut de mine. Un meniu făcut de mine «By Simo». La paste sunt number one. Aşa zice toată lumea. Zic prietenii, zice fi-miu, maică-mea, fraţii mei. Secretele reţetei nu se divulgă da o să spun aşa în mare. O să fac un sos cu carne de pui, un sos aşa roze amestecat. Nu-ţi mai zic ingredientele că eşti periculoasă."

Pentru cei doritori să guste din pastele Simonei, îi anunţăm că nu mai au mult de aşteptat!. "mea că iubesc foarte mult animalele, nu am putut să renunţ la carne. Sunt carnivoră. Nu poţi. În septembrie, aşteptăm şi noi aprobări, astea, nu-i aşa uşor crede-mă!"

Loading...

Citește și

  • simona trasca prostituata

    Simona Traşcă a pierdut numărul operaţiilor estetice, dar este foarte mulţumită de rezultatul ultimei intervenţii. Blonda s-a îngrăşat 10 kiloograme pentru ca medicii să-i poată injecta grăsimea din corp în fese. Acum se laudă cu cel mai bombat posterior din showbiz şi este sigură că va înnebuni toţi bărbaţii.

  • simona trasca prostituata

    Pamela de România se află, din nou, în mijlocul unui scandal. Când credea că a scăpat de „gurile rele” și se pregătea liniștită de măritiș, Simona Trașcă (36 de ani) s-a trezit acuzată de un admirator fanatic, cunoscut drept Geoge „Uțu”, că se prostituează și că oferă favoruri sexuale contra unor sume frumușele de bani. Vedeta s-a hotărât să-l dea în judecată pe cel care îi aduce acuzații grave.