Roxana de la Trident, nevoită să se opereze. Moare de frică!

roxana_blagu.jpg

roxana trident
Roxana a făcut parte din trupa Trident
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

După Denisa de la trupa Bambi şi Vica Blochina, o altă divă mioritică vrea un nas mai frumos. Roxana Blagu, fosta membră a trupei Trident, e chinuită de mari dureri de cap, iar medicii îi recomandă de urgenţă rinoplastia. Deşi moare de frică, sunt puţine şanse ca Roxana să scape de bisturiu.

"Nu vreau să-mi operez estetic nasul, pentru că am un nas foarte mic, ar trebui un pic mărit pentru că nu pot să respir foarte bine, nările mele, nu ştiu cum se spune în termeni medicali, sunt foarte subţiri. Am dureri de cap din cauza asta. Şi mi-e frică să mă operez. Am fost cu durerile de cap, am făcut control la ochi, control peste tot, dar nimeni până de curând nu mi-a spus că asta ar fi problema. Încerc să nu fiu dependentă de pastile", a povestit fosta componentă a trupei Trident pentru "Focus Magazin", emisiunea de noapte de la Prima TV.

Cântăreaţa a vizitat nenumăraţi medici. Diagnosticul final nu a fost deloc îmbucurător pentru Roxana, căci la ultimul consult i-a fost recomndată rinoplastia de urgenţă! 

"Am fost la consult, ştiu ce-i de făcut, doar că tot amân. Iniţial am zis în noiembrie, acum nu mai vreau în noiembrie, poate că la anul. Mă îngrozeşte şi perioada de după. Cred că m-aş speria tare să mă văd o săptămână învineţită la ochi. Odată şi odată o să trebuiască s-o fac", a mai declarat Roxana.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • În anul 2005, trupa Trident a fost în vogă. Andreea Sibechi, Loredana Poghircă și Roxana Blagu- trei blonde cu trupuri parcă desenate, făceau furori pe scenă. Nu impresionau neapărat prin calitățile vocale, ci datorită vestimentației, căci cu blugii lor decupați la fund au făcut istorie.

  • Seara de luni a fost dedicată modei. Mai precis, evenimentul Soirees de la Mode - Prince, care s-a desfășurat într-o atmosferă de lux la hotelul Athenee Palace Hilton, a fost un regal de fashion, închinat celebrului star Prince.

  • Fosta solistă a trupei Trident, Roxana Blagu, suferă îngrozitor. Se împlinesc trei ani de când vedeta nu şi-a mai văzut fiica în vârstă de şapte ani.

  • roxana blagu buze marite crema galbenele ardei iute

    A rămas printre puţinele vedete din showbiz-ul autohton care nu s-a împrietenit prea mult cu medicul estetician. Roxana Blagu, fostă componetă a trupei Trident, jură cu mâna pe inimă că nu are silicoane şi nici că şi-ar fi mărit buzele cu acid hialuronic. Deşi îl ultimele fotografii, şatena pare că a apelat la artificii estetice, în fapt ea a folosit o metodă cât se poate de simplă şi unde mai pui este şi cât se poate de naturală!

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5