Raluca şi Walter Zenga, probleme după 10 ani de căsnicie: "O să încercăm să menţinem familia unită" VIDEO EXCLUSIV

10985875_744160839039883_7136487512967812373_n.jpg

Walter şi Raluca Zenga au sărbătorit anul acesta zece ani de căsnicie
Foto: Arhiva personală

Raluca şi Walter Zenga trec printr-o grea încercare. După zece ani de căsnicie, cei doi sunt obligaţi să stea separaţi, pentru că Walter a plecat în Italia, unde a semnat cu echipa Sampdoria Genova. Raluca, în schimb, petrece nişte timp în România.

Raluca şi Walter Zenga sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, dar nici ei nu sunt scutiţi de probleme. Cei doi soţi trebuie să petreacă timp despărţiţi din cauza noul post de antrenor al lui Walter. Blonda nu îşi va vedea soţul cu săptămânile. 

"Cam două săptămâni, 20 de zile, asta a fost perioada maximă în care nu ne-am văzut. Nu am fost obişnuiţi până acum să trăim în două locuri diferite, să trăim separaţi unul de celălalt. O să fie o încercare prea grea. O să încercăm să menţinem familia unită, o să călătorim amândoi pe cât posibil, copiii să nu ducă dorul tatălui. O să stăm o perioadă mai lungă în Italia până când vine frigul. Avem şi ceva activităţi deschise în Dubai. O să fie un fel de navetă", a spus Raluca, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. 

Şi dacă se va întâmpla asta, Raluca are bagajul pregătit: "Noi suntem mereu gata cu bagajele, acum că sunt şi copii mai mari au şi ei băgăjelul lor şi gata hai să-l vedem pe tata. Dacă ai mai fi avut un bebeluş nu ai mai fi putut să fii tot timpul pe drumuri. Asta mă gândesc şi eu că mă frânează puţin chestia asta", a mai declarat Raluca. 

Aşa că, familia Zenga nu se va mări prea curând!

"Soţul meu e oarecum preocupat de această aventură...se gândeşte deocamdată ne e bine avem fată, avem băiat, putem să călătorim, avem mai puţin stres de biberoane, de scutece", a spus Raluca.

În urmă cu o lună, Raluca şi Walter Zenga au împlinit 10 ani de căsnicie, prilej cu care cei doi şi-au reînnoit jurămintele, chiar pe plaja din Dubai: "Copiii au fost cei care ne-au adus noile verighete, pe care le purtăm. Partea cea mai frumoasă a fost să ne amintim cum eram cu 10 ani în urmă".

Loading...

Citește și

  • Raluca şi Walter Zenga au avut parte, săptămâna trecută, de un weekend plin de emoţii! Au trecut 10 ani de când soţii Zenga s-au căsătorit, aşa că evenimentul a fost sărbătorit aşa cum se cuvine în Dubai, acolo unde familia locuieşte de câţiva ani. Cei doi au sărbătorit astfel zece ani de căsnicie într-un decor inedit.