Pregătirile sunt în toi! Cine va cânta la nunta Iuliei Vântur cu Salman Khan

iulia_vantur_0_0.jpg

iulia vantur
Pregătirile pentru nunta Iuliei Vțmtur se fac încă de pe-acum
Foto Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Bat clopote de nuntă pentru Iulia Vântur! Chiar dacă ea se codeşte să spună când anume va merge la altar alături de iubitul ei, actorul Salman Khan. Se pare că în India pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi!

Nunta Iuliei Vântur cu celebrul actor indian Salman Khan este mai aproape decât ne-am fi aşteptat. Se fac deja mari pregătiri în India, iar organizatorii au angajat şi cântăreţii. Surpriză însă! Atmosfera la nunta anului nu va fi întreținută de un indian, ci de un român Victor Marius Beliciu.

"Organizatorii m-au sunat, m-au rugat să să nu divulg foarte multe, ei urmează să mă sune din nou la sfârşitul lunii septembrie şi m-au întrebat deocamdată dacă sunt de acord cu propunerea lor. Urmează să stabilim detalii după", a declarat interpretul. Cum se face că au ajuns organizatorii indieni tocmai la Marius Beliciu? "Eu am cântat în India pentru preşedintele Indiei, am apărut în toată presa lor." El a mai dezvăluit totuși că ar trebui să ne pregătim pentru nunta anului pe la sfârșitul acestei luni.

Aşadar ar mai fi doar o lună până la marele eveniment şi dacă ar fi să ne luăm după tradiţiile indiene de la nunţi nu mai e mult până când îl vom vedea pe celebrul Salman călare pe...un elefant. 

Momentan sunt doar simple zvonuri, dar din experiența lui, interpretul crede că Iulia vântur ar putea a lege să facă o nuntă care să respecte tradiția hindusă - mai ales cu sosirea mirelui pe un elefant, cum este obiceiul în sânul familiilor de indieni înstăriți.

Şi se pare că meniul de nuntă va fi cât se poate de... piperat.

"Întotdeauna se servea două şi pentru vegetarieni şi pentru nevegetarieni; erau două varinate şi mâncarea era specific indiană, aşa cum găseşti şi la noi la restaurante."

Virtuozul român îi va încânta pe invitaţi cu muzică orientală. Are un instrument adus din India care scoate sunete dumnezeieşti. 

"E un instrument oriental, se numeşte sitar. Are foarte multe corzi, ăsta e cu 17, particularitatea lui e că poţi să tragi foarte multe coarde. Am un maker care se ocupă şi mi-a făcut instrumentul. Se ocupă şi de reparaţii în Calcutta, de acolo l-am luat. E destul de scump, comandă specială "

Chiar dacă nu a avut onoarea să-i cunoscă încă pe miri, Victor le-a pregătit deja porumbeilor repertoriul de nuntă. Cât îl va costa distracţia pe Salman?! 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • iulia vantur ferma vedetelor india

    Din ziua în care cei doi s-au afișat în public pentru prima dată ca un cuplu au început să apară tot mai multe noutăţi despre relaţia Iuliei Vântur, prezentatoarea de la Pro TV cu actorul indian Salman Khan. Ultimul zvon care circulă este că cei doi s-ar fi căsătorit, alimentat de faptul că Iulia Vântur a publicat pe o rețea de socializare o fotografie care lasă să se vadă un amănunt interesant din cultura indiană ce trădează că ar fi făcut pasul cel mare spre altar.

  • Iulia Vântur (35 de ani) a încheiat filmările la ”Ferma vedetelor” (PRO TV), finală pe care o veţi vedea sâmbătă, de la ora 20.30, iar acum se răsfaţă în India, la ferma iubitul ei, actorul Salman Khan (50 de ani). Deunăzi, când şarmantul artist a fost asaltat cu întrebări de jurnaliştii locali privind o presupusă nuntă, el şi-a ieşit din pepeni. Mai diplomată de fel, Iulia a lămurit lucrurile într-un interviu de suflet, acordat ziarului Click!

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5