Piesa ''Sub pielea mea'' de la Carla's Dreams, pe ritmuri de manea

carlas-dreams.jpg

Piesa celor de la Carla's Dreams a fost imediat preluată de soliştii de manele
foto: captură video

Trupa Carla's Dreams a spart topurile din România cu melodia ''Sub pielea mea''. Melodia este acum disponibilă şi pe "sistem turbo".

Piesa ''Sub pielea mea'' a celor de la Carla's Dreams a reprezentat o adevărată inspiraţie în rândul maneliştilor.

Un cântăreţ de manele a realizat propria versiune a piesei "Sub pielea mea". Mitzu Claudiu a cântat varianta manea la pian şi le-a dedicat-o fanilor lui de Valentine's Day.

Acesta e varianta originală a piesei

Loading...

Citește și

  • Carla si delia

    A creat isterie în muzică şi are 15 milioane de vizualizări pe YouTube la piesa pe care o cântă acum cu Delia, “Cum ne noi”, dar vrea să rămână un simplu necunoscut. Liderul proiectului Carla’s Dreams a fost însă deconspirat de jurnaliştii din ţara lui natală, Republica Moldova.

  • Au lansat piese cu Inna, Loredana, Delia şi au un succes fulminat atât în România, cât şi în Moldova, ţara lor de origine. Însă trupa Carla’s Dream e învăluită în mister, iar solistul a refuzat multă vreme să îşi facă publică identitatea. Deşi jurnaliştii din Moldova cred că i-au aflat secretul, el a explicat motivele pentru care preferă să rămână anomin.

  • La nici o lună de la lansarea piesei ''Sub pielea mea'', care a avut un real succes, cei de la Carla’s Dreams revin în forţă cu un nou hit. Este vorba despre melodia ''Aripile''. Noua piesă este însoţită şi de un videoclip, aducând în prim-plan un bărbat tânăr şi frumos, care seamănă izbitor cu solistul trupei Carla’s Dreams.

  • carla's dream

    Solistul secret de la Carla’s Dreams a făcut furori în România în 2015 cu o colaborare incendiară cu Delia. În timp ce la noi toată lumea se întreabă cine se ascunde în spatele măștii întunecate, presa de peste Prut a dezvăluit identitatea solistului trupei din Republica Moldova. Andrei Țăruș are însă în spate, asemenea oricărui bărbat puternic, o femeie specială, soția sa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1