O solistă de la noi, bântuită de fantome: "Am crezut că mor" VIDEO EXCLUSIV

fantome.jpg

julia jianu fantome
Cântăreaţa Julia Jianu a avut de-a face cu... fantome
Foto: arhivă personală

Julia Jianu este terorizată de fantome de ani de zile. Vă vine să credeţi sau nu, spiritele celor morţi pur şi simplu nu o lasă să doarmă. Mai mult decât atât, nici extratereştrii nu au ocolit-o!

În timp ce unii privesc cu spaimă filmele cu fantome, Julia Jianu a trăit o experienţă paranormală pe pielea ei! Ani de-a rândul, artista a fost terorizată de un spirit aflat într-o pensiune din Austria.

"Exista o prezenţă acolo. Eram şi cu Bogdan, dar prezenţa aia şi-a făcut apariţia. Şi unde crezi? La mine. Am crezut că mor. În al doilea an am zis că nu mai merg. Am mai mers. Iar a venit. Şi uite aşa în fiecare an, până am zis că eu nu mai vreau să vin la entitatea asta că mă distruge", a povestit cântăreaţa la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:30, pe Prima TV.

Cântăreaţa a povestit, cu groază, cum fantoma malefică nu o lăsa să doarmă. Nici până acum, Julia nu a aflat de ce spiritele au ales să o contacteze pe ea. "Voia să-mi transmită ceva, voia să îmi spună ceva, habar nu am. În locul în care a fost ridicată pensiunea s-a ţinut o luptă... nu ştiu ce război. Au murit nişte oameni acolo", a mai declarat Julia, acum amuzată de cele întâmplate.

Un alt episod desprins parcă din filmele horror s-a întâmplat înt-un hotel din America. Martoră la experienţa Juliei a fost şi Claudia Pătrăşcanu, fosta ei colegă de trupă!

"Am dormit de la 7 la 12 noaptea şi de la 12 până dimineaţa am stat una pe o margine de pat şi una pe o margine. Nu am mai putut să dormim, ceva am simţit. De fapt, astea sunt fantomele oarecum, nişte spirite", a mai spus frumoasa cântăreaţă.

julia_jianu.jpg

julia jianu fantome extraterestri
Julia a fost bântuită de fantome de mai multe ori, într-un hotel din Austria în care a mers împreună cu soţul ei, Bogdan
Foto: arhivă personală

Julia este convinsă că fantomele nu îşi fac apariţia în România, ci doar peste hotare! Pentru asta are şi o explicaţie logică! "La noi se fac toate slujbele astea prin care spiritul aare timp să plece în ceruri. pe când afară chestiile astea nu prea se fac şi multe spirite rămân pe pământ", susţine artista.

Pe lângă fantome, Julia este convinsă şi de existenţa unui soi de extratereştri. Mai exact, a reptilienilor. "Reptilienii sunt, de fapt, nişte oameni care trăiesc printre noi, dar în care s-au implementat nişte pui de extratereştri. Privirea este puţin alunecoasă, aşa ca de reptile, şi sunt în funcţii mari. Sunt oameni foarte puternici, cu mulţi bani. În reptilieni aş crede, pentru că sunt foarte mulţi oameni care au o putere foarte mare, care au un dar extraordinar şi o deşteptăciune ireală", a încheiat blondina.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, de la Prima TV, dar şi ediţia din 18 februarie

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și