Nicole Cherry a pus ochii pe un cântăreţ celebru: "Sunt geloasă când mai iese cu câte o fată" VIDEO EXCLUSIV

nicole_cherrz.jpg

Nicole Cherry este o mare fană a lui Justin Beiber
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Nicole Cherry şi Doddy au venit în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, pentru a promova piesa lor, "Rezervat", o melodie care vorbeşte despre gelozia pe care o simte orice persoană aflată într-o relaţie.

Prezentatorii emisiunii Click!, Diana Bart şi Alex Constantin, au vrut să afle dacă Nicole a fost vreodată geloază pe vreaun iubit, însă solista a dat-o imediat pe glumă.

"Dacă mai iese Bieber cu câte vreo fată.... Dar atât. Dacă o să fie cineva, vă zic. Poate chiar Bieber, vin cu el", a spus Nicole.

Doddy, care a trecut prin mai multe experienţe de viaţă, a recunsocut că el ştie ce înseamnă să fii gelos: "Am suportat şi am mers mai departe. Eu sunt destul de loial, îmi place să pun punct imediat".

Artistul a explicat că el este cel care a compus piesa şi că a ajuns să îi ofere colaborarea lui Nicole după ce a făcut un brainstorming. "Eu am compus piesa şi aveam nevoie de o voce foarte bună. A apărut numele ei şi am spus «Da, am reuşit»", a spus Doddy. 

Cât despre Nicole, adolescenta a recunoscut că i-ar plăcea să colaboreze cu Smiley, Alex Velea şi Antonia, cu care chiar a avut o discuţie pe această temă. Cât despre alte planuri de viitor, Nicole a fost mai rezervată în declaraţii: "Nu aş vrea să spun că o să scot următorul single în engleză. Merg prin studiouri, încerc să caut cea mai bună variantă".

Loading...
 
 

Citește și

  • lora nicole cherry

    E cunoscută pentru hit-uri precum „Puișor” sau „Fără el”, dar are grijă nu doar de cariera ei. Lora o sprijină pe mai tânăra colegă de breaslă, Nicole Cherry. Așa că a acceptat să apară în cel mai recent clip al acesteia, intitulat „Rezervat”.

  • Nicole Cherry videoclip scolarita sexy

    Nicole Cherry este înnebunită după maşini! La 16 ani, artista visează la bolizi de fiţe cu mulţi cai putere, însă şi cu un preţ pe măsură. Cântăreaţa are gusturi scumpe. Ea ar vrea un autoturism al cărui preţ ajunge la 1,5 milioane de dolari.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1