Mariana Roșca are noduli la sâni. Nu vrea tratament, dar merge la solar

mariana_rosca.jpg

mariana rosca
Mariana Roșca are noduli la sâni
Foto: arhivă personală

Mariana Roșca a primit o veste devastatoare: are 14 noduli la sâni. Deși orice femeie ar fi speriată de acest diagnostic crunt, blonda care a fost făcută celebră după ce Irinel Columbeanu i-a mirosit subsuorile a ales să ignore boala. Face lucruri care nu sunt recomandate nici în mod obișnuit, precum mersul la solar și nu acceptă nici măcar să-și facă o biopsie pentru a afla de ce natură sunt gâlmele.

După Brigitte Sfăt, o altă prezență din showbiz se confruntă cu problema nodulilor. În timp ce soția lui Ilie Năstase a hotărât să se controleze și să încerce să învingă boala, Mariana Roșca a ales calea opusă: o ignoră.

„Nu vreau să fac biopsia, mi-e frică”

Într-un material difuzat la "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima Tv, blonda a recunoscut că uneori gâlmele sunt și dureroase: "Mi-au descoperit mulţi noduli. 14! Mă dor în funcție de vreme. Dacă se schimbă vremea, e ca un fel de reumatism. Nu vreau să fac biopsia, mi-e frică. Silicoanele nu au nicio treabă cu tumorile".

Cu o inconştienţă demnă de o cauză mai bună, Mariana Roşca nu doar că ignoră sfaturile medicilor, dar îşi şi expune sânii siliconaţi şi năpădiţi de noduli aproape zilnic la solar, unde se bronzeză nud. "Merg foarte des la solar pentur că nu pot să stau la soare. Fac insolaţie în primele cinci minute. Îmi place mult dar nu pot să stau, mă doare capul foarte rău. Fac de 20 de ani solar. La plajă stau numai topless. Nu vreau nici tratament, nici biopsie. Când mor, aflu ultima, așa mi-a zis un prieten", a încheiat Mariana.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1