Maria Marinescu, despre nunta cu Alin: ''A ieşit cum am vrut noi''

dc_0441.jpg

Maria Marinescu şi Alin Petrache s-au cununat religios weekend-ul trecut
foto: Dorin Constanda

"Linişte şi iubire", asta îşi doreşte Maria Marinescu să aibă în căsnicia cu Alin Petrache. Creatoarea de modă a făcut primele declaraţii după nunta cu şeful Comitelui Olimpic şi Sportiv Român. Nu a interesat-o ce au spus gurile rele despre faptul că, mireasă fiind, a purtat şi tenişi. Ce a contat a fost faptul că s-a simţit perfect la evenimentul pe care l-a organizat în doar două săptămâni.

Nunta Mariei Marinescu cu Alin Petrache, şeful Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a dat mari bătăi de cap paparazzilor, care cu greu au reuşit să surprindă instantanee de la evenimentul organizat în cea mai mare discreţie. Cei doi au fost păziţi de 50 de gărzi de corp.

''Eu m-am simţit excelent la nunta mea! Nu ştiu cum a fost pentru restul, dar foarte frumos a fost. A fost un eveniment mai intim. A fost frumos şi a ieşit cum am vrut noi. Am organizat nunta în două săptămâni'', a declarat Maria Marinescu pentru ''Focus Magazin'' de la Prima Tv.

Nonconformistă cum o ştim, crreatoarea de modă a ales să poarte şi tenişi în ziua nunţii, chiar dacă a fost îmbrăcată într-o superbă rochie din dantelă.

Maria Marinescu e mai fericită ca niciodată alături de soţul ei, Alin. Ce-şi doreşte de la această căsnicie?

''Linişte şi iubire'', a spus designerul.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • După o lună de la cununia civilă, Maria Marinescu va îmbrăca rochia de mireasă. Soţul ei, Alin Petrache, o duce pe creatoarea de modă la altar. Apropiaţii cuplului spun că nunta va fi una restrânsă, cu invitaţi aleşi pe sprânceană. Iar mirii s-au ocupat singuri de organizarea evenimentului.

  • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1