Imagini inedite! Cum arătau artiștii în vogă în anii 2000

trupa_candy.jpg

Giulia Anghelescu (31 de ani), Claudia Pavel (31 de ani) şi Elena Vasilache alias Selena făceau senzație cu trupa Candy

15 ani au trecut ca vântul, dar gândul ne mai zboară şi acum cu nostalgie la muzica anilor 2000. Activ, K-pital, Exotic sau Proconsul, iată câteva din numele grele de atunci, multe rămase şi astăzi pe baricade.

Băieţii de la Animal X, Şerban Copoţ, Alexandru Salaman şi Laurenţiu Mihai Penca, mai cunoscuţi ca Hienă, Şopârlă şi Vierme îşi amintesc cu drag de acele vremuri când ridicau în picioare săli întregi cu hit-uri precum "Pentru ea " sau "N-am crezut". „Noi când am apărut cu acele piese sound-ul industriei era în altă zonă, am venit cu chestii noi, foarte moderne, începând cu look-ul, cu dansul şi sound-ul la muzică. Da, asta facem pe scenă le cântăm  pe rock, pe drum and base piesele alea vechi”, a declarat Clopoț.

O altă "piesă de rezistenţă" din perioada anilor 2000 o reprezintă trupa Exotic cu trei fete cucuiete care ţipau cât le ţineau plămânii pe scenă "Sexy, sexy ştiu că mă vrei".

Şi cum să nu fie sexy fetele dacă fustiţele erau de-o palmă, iar sânii  le săltau jucăuşi, abia acoperiţi de bluziţe cât mai transparente cu putinţă. Andreea Bănică, Claudia Pătrăşcanu şi Julia Jianu, toate acum în vârstă de 36 de ani şi aşezate la casa lor, au recreat în vară atmosfera de la concertele de pe atunci într-un recital exploziv. „Şi că spunea lumea în trecut vai, sau de fapt acum în prezent, vai da cum erau odată melodiile, ce hit-uri, tot timpul se întâmplă asta, şi noi la rândul nostru la un moment dat vom spune: ce melodii ascultam noi pe vremuri. Adică moda se schimbă, important e ca noi să fim foarte relaxaţi, să ne mulăm după ceea ce vine nou”, a explicat Andreea Bănică.

Vă vine să credeţi că au trecut 15 ani de când mititica Jojo, alias Cătălina Grama, ne încânta cu primul ei hit "Viaţa e roz"? Pe vremea aceea Jojo arăta precum o bombonică, iar acum, la 35 de ani, solista îi mai fredonează la ureche cântecul care a făcut-o celebră doar băieţeului ei Achim, în vârstă de patru ani: „Era foarte frumos. A fost o piesă pe care am dedicat-o în mod special copiilor care mă urmăreau înainte de perioada aceea, la Kiki Riki Miki, ce pot să spun a fost o perioadă foarte frumoasă, o perioadă de care îmi aduc aminte cu plăcere, a fost perioada mea de început, perioada în care cochetam cu televiziunea şi eram şi pe scena muzicală”.

Şi Giulia Anghelescu îşi aduce cu drag aminte de vremea când era doar o puştoaică cu zeci de codiţe şi când presta cu foc în trupa Candy, alături de Claudia Pavel, alias Cream şi Elena Vasilache alias Selena. Fetele au rupt scena pe atunci, cum s-ar  spune, cu piese precum "N-am să uit", "Mergem la mare" sau "Lasă-mă în pace" . Giulia le mai cântă şi acum în concertele sale: „Având în vedere că mai sunt foarte mulţi care se bucură de piesele pe care le cânt din perioada Candy, io zic că au rezistat şi o să mai reziste. Au fost unele piese cel puţin din generaţia mea de artişti şi de piese care încă se ascultă, cu la fel de mult drag”.

Dinu Maxer recunoaşte cu mâna pe inimă că perioada lui de glorie ca solist a fost cea în care a făcut parte din trupa Axxa, al cărei lider a fost. Considerată boy-band-ul momentului în anii 2000, din trupa Axxa mai făceau parte Mihai Onilă,  Adrian Filip şi Sorin Raia. Maxer nu regretă însă prea tare acea perioadă: „Dinu Maxer recunoaşte cu mâna pe inimă că perioada lui de glorie ca solist a fost cea în care a făcut parte din trupa Axxa, al cărei lider a fost. Considerată boy-band-ul momentului în anii 2000, din trupa Axxa mai făceau parte Mihai Onilă,  Adrian Filip şi Sorin Raia. Maxer nu regretă însă prea tare acea perioadă”.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea banica tinuta eleganta

    Andreea Bănică (37 de ani) a fost prezentă la aniversarea de 14 ani a revistă Beau Monde, miercuri (25 noiembrie). Evenimentul a avut loc Le Chateau din București. Artista a optat pentru o ținută foarte elegantă, în tendințe, și a demonstrat că este sexy chiar dacă nu își scoate la înaintare formele apetisante.

  • soprala, animal x, solo, muzică

    Fostul component al trupei Animal X este din nou în atenţia presei de scandal după ce a fost acuzat de o fostă iubită că a atacat-o şi a bătut-o. Alexandru Salaman (33 de ani), cunoscut ca Şopârlă, a renunţat la lumina reflectoarelor şi nu mai vrea să audă nici de muzică şi nici de apariţii în media.

  • Dramă în familia cântăreţului Şerban Copoţ, solistul trupei Animal X. Logodnica sa, Roxana, de abia aştepta să-l facă din nou tătic, însă a pierdut sarcina.

  • botez giulia anghelescu huidu

    Duminică (11 octombrie) este ziua botezurilor din lumea mondenă. Printre vedetele de la noi care s-au înghesuit să își creștineze copiii în această zi cu noroc se numără Andra, Ellie White și Giulia Anghelescu Huidu (30 de ani). Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite de la botezul băiețelului Giuliei și al lui Vlad Huidu (38 de ani).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1