Fuego se laudă cu a doua expoziție! Ce face artistul cu banii obținuți din vânzarea picturilor

paul_surugiu_fuego_0.jpg

fuego
Fuego a scos la vânzare a doua colecție de picturi
Foto arhiva Click

Fuego şi-a luat în serios pasiunea pentru pictură! Se mândreşte deja cu a doua expoziţie. A pictat 25 de tablouri cu tentă patriotică! Banii obţinuţi din vânzarea lor vor merge către artiştii bolnavi şi către tinerii foarte talentaţi pe care nu îi vedeţi zilnic la televizor.

"Expoziţia "Casa părintească" vine în memoria unui mare poet român basarabean, Grigore Vieru. Cel mai drag îmi este acesta. Se cheamă "Mal de prut", este prima mea casă pictată, după casa lui Grigore Vieru. Totul porneşte de la casa părintească, de la poemul scris de dumnealui şi cântat de mine, un cântec care te duce cu gândul acasă. «Casa părintească nu se vinde, nu se vinde pragul pământesc, dintre atâtea locuri dragi şi sfinte, ochii mamei încă ne privesc.» Un cântec care mie mi-a adus succesul. Aşa am realizat cele 25 de picturi pe pânză, iar banii obţinuţi de pe urma vânzărilor, majoritatea fondurilor merg către artiştii bolnavi şi către tinerii foarte talentaţi pe care nu îi vedeţi zilnic la televizor", a declarat Paul Surugiu, alias Fuego.

Tot în memoria regretatului Grigore Vieru, Fuego a încropit un colţişor cu amintiri: "Colecţia Grigore Vieru care vă zic eu, este impresionantă, pentru că aici găsim manuscrise, găsim autografe pe care mi le-a dat poetul, găsim afişele cu spectacolele în care am jucat alături de el, dar şi fotografii unice pe care eu le păstrez ca pe nişte bijuterii."

Pentru cea de-a doua expoziţie, Fuego a ales să poarte straie populare: "Eu în această seară sunt îmbrăcat în ipingeaua lui Liviu Vasilică, Dumnezeu să-l odihnească şi au venit flăcăii de la Teleorman, Florin cu echipa lui, ei mi-au adus acest costum şi această nestemată aş putea spune."

Printre invitaţii care i-au fost alături lui Fuego la vernisaj, s-au numărat şi Florin Vasilică şi Gheorghe Turda. Ce e drept, s-au arătat impresionaţi de tablourile semnate de el: "Eu ştiam că Fuego e foarte talentat, dar nu ştiam că este atât de talentat şi la pictură. Îl felicit pe această cale pentru faptul că este un artist mai complex şi are o sensibilitate a lui şi iată că şi în picturi se vede lucrul acesta", a declarat Florin Vasilică.

"La începuturile lui ca pictor, mi-a spus că vrea să încerce şi această veleitate a lui, de pictor. La început am crezut că e o glumă, dar până la urmă s-a transformat în realitate şi bravo lui că a demonstrat o valenţă atât de frumoasă a sentimentelor lui de artist, pictura", a adăugat Gheorghe Turda.

Loading...

Citește și

  • Paul Surugiu sau Fuego, pe numele lui de scenă, se relaxează pictând. E o pasiune mai veche, la care a revenit în urmă cu un an şi jumătate. A vândut deja peste 50 de tablouri, însă banii nu i-a băgat în puşculiţă.

  • fuego impodobeste mama bradul hit

    Paul Surugiu sau Fuego, cum e cunoscut în industria muzicală, îşi aniversează ziua de naştere pe 23 august. Anul acesta, artistul împlineşte 40 de ani. Cum ziua lui de naștere coincide cu fosta zi națională, sărbătorită cu mare fast în perioada comunistă, copilul Fuego a crezut multă vreme că toată desfășurarea de forțe de pe străzi îi este dedicată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1