Cum a sărbătorit Silviu Prigoană divorţul de Adriana Bahmuţeanu EXCLUSIV

prigoana_si_bahmu.jpg

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu s-au căsătorit pentru prima dată în 2003
Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu s-au căsătorit pentru prima dată în 2003
Foto Arhivă Personală

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat miercuri, 27 mai. Instanţa a hotărât ca Adriana să primească suma de 6.100 de lei cu titlul cheltuieli de judecată, aceasta să revină la numele de familie anterior, de Bahmuţeanu, copiii să primească lunar un total de 33.2% din veniturile tatălui, Silviu Prigoană, iar custodia celor doi copii să fie una comună.

Adriana Bahmuţeanu nu este însă mulţumită şi va face apel pentru a obţine custodia exclusivă a copiiilor. Pe de altă parte, Silviu Prigoană se consideră un om cu obligaţii până la decizia definitivă. 

"A luat decizia că a pierdut. Asta e decizia care s-a luat. A cerut custodie exclusivă şi a pierdut", a spus Silviu Prigoană pentru emsiunea Click!, de la Prima TV.

Dar războiul e departe de a se fi terminat. Procesul va continua la o instanţă superioară.  Asta îl face pe omul de afaceri să creadă că anul acesta are de lucru.

"Nu e terminat procesul. Cine pierde face recurs, apel, chestii de-astea. Mai durează un an de zile", a mai explicat omul de afaceri. 

Cu toate acestea, Prigoană a sărbătorit verdictul de azi, în stilul lui caracteristic. 

"Eu deschid câte o şampanie în fiecare zi, pentru sănătatea copiilor mei. Şi copiii mei sunt foarte sănătoşi. Dânsa e bolnavă la cap. Copiii sunt perfect sănătoşi", a spus Prigoană.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană sunt la al cincilea divorţ

Telenovela lui Bahmu şi Prigoană a început în urmă cu 11 ani, mai exact în anul 2003, când s-au căsătorit prima dată. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze.

În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 a fost al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar acum sunt la al cincilea divorţ.

Loading...

Citește și