Cu cine împarte patul Diana Dumitrescu VIDEO EXCLUSIV

Diana Dumitrescu este pusă pe fapte mari

diana dumitrescu
Actrița este însărcinată şi va aduce pe lume primul ei copil
FOTO: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

O rochiţă sexy din dantelă, nişte perne pufoase şi o saltea mare! De atât are nevoie Diana Dumitrescu pentru a încinge imaginaţia oricărui bărbat. Blonda, pofticioasă de fel, s-a înconjurat de prăjituri delicioase pentru o şedinţă foto de senzaţie.

Diana Dumitrescu trăieşte visul oricărei femei! Să fie înconjurată numai de dulciuri care mai de care şi totuşi... să arate atât de bine! Care-i  secretul? Frumoasa blondă a intrat în pielea unui personaj pentru o şedinţă foto fooarte dulce. La final nu i-a fost teamă că silueta ei o va certa pentru că a gustat din toate tentaţiile dulci.

"Când eram copil nu aveam cupcackes şi nici torturi care să arate aşa, dar aveam prăjiturile mamei, prăjiturile bunicii. Pot să vă povestesc cum stăteam în bucătărie cu mama mea şi făceam prăjituri în perioada sărbătorilor. Îmi plăcea să ling castroanele de ciocolată, era plăcerea mea cea mai mare", a declarat Diana Dumitrescu la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi de la 23.30, la Prima Tv.

diana_dumitrescu.jpg

diana dumitrescu torturi sedinta foto
Diana Dumitrescu a fost protagonista unei şedinţe foto dulci
Foto: arhiva personală

În cazul în care credeaţi că Diana Dumitrescu nu va mânca nimic din tot ce are pe masă, ei bine nu este nici pe departe aşa.

"O să stau să fac poze printre prăjituri, o să-mi curgă câte o băluţă pe aici, pentru că o să poftesc la ele şi după o să rămânem să le mâncăm. O să vreau şi cupcackes că-s colorate", a spus blonda în timp ce analiza oferta dulce.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click! şi ediţia din 16 februarie

Loading...