Cu ce costume de baie au făcut vedetele senzaţie la plajă | VIDEO EXCLUSIV

loredana.jpg

loredana chivu piscina costum de baie silicoane
Loredana Chivu şi-a etalat silicoanele uriaşe la piscină
foto: arhiva personală

Vedetele au dat iama la piscină! Nici nu aveam cum să stea în casă pe o asemenea căldură! Loredana Chivu face parada costumelor de baie, iar Bianca Drăguşanu a atras toate privirile când s-a întins pe şezlong.

Roşcata s-a unduit în fel şi chip pe un şezlong de la o piscină de lux din Capitală. Ea a îmbrăcat un costum de baie cu imprimeu floral, care i-a pus în evidenţă bustul generos. Domnii abia şi-au dezlipit privirile din decolteul ei. Vedeta ştie bine ce ţinute să-şi aleagă, pentru a fi mereu admirată, conform emisiunii Click!, de la Prima TV.

Loredana Chivu i-a dat gata pe bărbaţi cu formele ei apetisante. Focoasa blondă şi-a etalat la soare funduleţul obraznic şi silicoanele uriaşe. Ea a făcut poze în ipostaze incendiare, pe care le-a publicat pe reţelele sociale. mai mult ca sigur că după ce au văzut imaginile, bărbaţii s-au ales cu pseuri de tensiune.

Nici Daniela Crudu nu se sfieşte să pozeze cât mai sexy. Bruneta a făcut senzaţie când a apărut la o piscină din Bucureşti. A îmbrăcat un costum de baie strălucitor, care i-a pus în evidenţă bronzul ciocolatiu, cât şi formele de invidiat.

Andreea Antonescu arată impecabil, deşi este mămica unei fetiţe adorabile şi are 32 de ani! Conştientă de atuurile sale, fosta componentă a trupei Andre a preferat să pozeze în costum de baie la piscina milionarului Nick Rădoi din America, cu care este prietenă foarte bună.

 

 

Loading...
 
 

Citește și